Meizu MX5: Αποκαλύπτεται μέσα από benchmarks με εντυπωσιακό σκορ

Μια εβδομάδα περίπου πριν την επίσημη ανακοίνωσή του στις 30 Ιουνίου, το Meizu MX5 έχει διαρρεύσει ελάχιστα σε κάποιες φωτογραφίες που δεν μας δίνουν να καταλάβουμε πολλά. Σήμερα διέρρευσε σε benchmark αποτελέσματα τα οποία μας δίνουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας.

Σύμφωνα με το GFXBench, το Meizu MX5 θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών FullHD, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 20.7 Megapixel με 2160p video recording και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel με 1080p video.

Προηγούμενες πληροφορίες έλεγαν ότι θα δούμε chipset MT6793, ωστόσο και τα δυο benchmarks σήμερα αναφέρουν τον Mediatek MT6795T, γνωστό και ως Helio X10 που έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 χρονισμένο στα 2.1GHz και PowerVR G6200 GPU.

Πέρα από τα specs έχουμε και αποτελέσματα από Geekbench έχουμε και σκορ 5300 πόντους, αριθμός που βάζει το MX5 στο επίπεδο του Samsung Galaxy S6 και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στην πραγματικότητα πως θα μπορεί να σταθεί απέναντι σε mainstream συσκευές.

Meizu MX5: Αποκαλύπτεται μέσα από benchmarks με εντυπωσιακό σκορ, Meizu MX5: Αποκαλύπτεται μέσα από benchmarks με εντυπωσιακό σκορ

Meizu MX5: Αποκαλύπτεται μέσα από benchmarks με εντυπωσιακό σκορ, Meizu MX5: Αποκαλύπτεται μέσα από benchmarks με εντυπωσιακό σκορ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Ποιος πυρήνας είναι στο single core score?

Costas

Η εμπειρία χρήσης είναι αυτό που πρέπει να μας απασχολεί. Το σκορ είναι γι αυτούς που νοιάζονται.

man

Mediatek ftw ρε!

t p

Το mx4 εβγαλε μαται.Ετυχε να το δοκιμασω κ ηταν αριστο. Αν δε θες να δινεις 800+ ευρω για να εχεις κορυφαια συσκευη,δινεις 250+ κ εχεις ακομα περισσοτερα.Α ξεχασα,δεν ειναι…μαρκα…κ δεν ειναι…premium…αλουμινιο!!!

Ιωαννης jb

Ε οχι ρε παιδιά! single score ούτε 1000!
Το εντυπωσιακό που το είδατε?
Εντάξει το score στους πολλούς είναι υψηλό αλλά και λογικό!
Το iphone πιάνει 1500
Να δούμε απο εμπειρία χρήσης τι θα λέει αλλά το κόβω να είσαι στο servise όλη την ωρα! όπως το mx3 γνωστού μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.