Meizu MX6: Φήμες για παρουσίαση στις 20 Ιουνίου

Οι φήμες για παρουσίαση του Meizu MX6 στα μέσα της χρονιάς ή και κατά το δεύτερο μισό του 2016, φαίνεται ότι βγαίνουν αληθινές, μιας και νέες πληροφορίες απο την Κίνα, κάνουν λόγο για πιθανή παρουσίαση του νέου smartphone στις 20 Ιουνίου.

Η επιτυχημένη σειρά MX της Meizu ετοιμάζεται να αποκτήσει άλλο ένα μοντέλο, το MX6. Οι πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά κάνουν λόγο για επεξεργαστή Helio X20 (όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν) και οθόνη ανάλυσης 1920×1080 pixels, ενώ η διαθέσιμη μνήμη RAM θα είναι 3 ή 4 GB σε δύο διαφορετικές εκδόσεις και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, 32GB και 64GB αντίστοιχα.

Σχετικά με την κάμερα της συσκευής, η πίσω κύρια κάμερα θα είναι λογικά στα 20.7 Megapixel και η δεύτερη στα 8 Megapixel. To MX6 λέγεται οτι θα ενσωματώνει μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh, θα υποστηρίζει LTE (4G) και θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow με το γνωστό Flyme OS της Meizu.

Η τιμή του Meizu MX6 αναμένεται να είναι περίπου 275 και 305 δολλάρια για τις δύο διαφορετικές εκδόσεις. Προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, αν όμως η παρουσίαση του είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουνίου, τότε τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε τιμή και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Meizu MX6 20 Ιουνίου, Meizu MX6: Φήμες για παρουσίαση στις 20 Ιουνίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
the_gkou

*Διαστάσεις οθόνης : 5.5” λογικά(πατροπαράδοτα)
*Και λογικά το chipset θα είναι 64bit deca-core

Όλη η σειρά MX και Pro είναι μικρά “διαμαντάκια” xD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.

Software Android Google

Google: Νέα δυνατότητα σου επιτρέπει να ζητάς από έναν φίλο ή συγγενή να σου πληρώσει μια εφαρμογή

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια εφαρμογή.