Meizu MX6: Διέρρευσε η τιμή του στα 345 δολάρια

Την περασμένη εβδομάδα ο συν-ιδρυτής της Meizu, Yongxiang, αποκάλυψε ότι το επερχόμενο Meizu MX6 θα έχει τιμή περίπου στα 300 δολάρια και σήμερα διέρρευσε η τιμή του στα 345 δολάρια (RMB 2299). Ο ίδιος είχε πει επίσης ότι θα είναι ένα από τα κινητά με το καλύτερο design.

Στην τιμή αυτή, από το Meizu MX6, περιμένουμε Helio X20 SoC το οποίο ενσωματώνει επεξεργαστή δέκα πυρήνων στα 1,39GHz, μνήμη RAM 4GB, προ-εγκατεστημένο Android 6.0 Marshmallow, οθόνη ανάλυσης full HD, 32GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα με αισθητήρα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 4.000mAh.

Η επίσημη ανακοίνωση του Meizu MX6 αναμένεται να γίνει 19 Ιουλίου.

meizu mx6 price leaked, Meizu MX6: Διέρρευσε η τιμή του στα 345 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

Φτάσαμε πλέον στους δέκα πυρήνες και εξι ραμ με το Android ακόμα να λαγκάρει και προβλήματα στο μουλτιτασκινγκ….το πιο άχρηστο λειτουργικό με τις καλύτερες συσκευές

ManS

Thanoik πάρε windows phone εσύ

George

Βρε thanoik πως γινετε να εχω snap 410 κ 1,5 ram κ το λειτουργικο να μη μου παρουσιαζει κανενα προβλημα κ εχει κ multitasking χρήσιμο (οχι για speedtest youtube) να κλαιω αν κλεισει το δεύτεροτριτο παιχνιδι που εχω αφησει πισω κ την 8η εφαρμογη που ειχα δουλεψει ενα 4ημερο πριν.

evs

ή iphone

Σταυρος Χρι

Έχεις δίκιο φίλε @thanoik ! Τραγικό ένα λειτουργικό να χρειάζεται hardware PC για να μην λαγκάρει το facebook το instagam κι το youtube έλεος ! Αλλά δυστηχώς , όπως ακριβώς το είπες ! Το χειρότερο λειτουργικό με τις καλύτερες συσκευές… Από την άλλη έχουμε ανώτερα λειτουργικά με πανάκριβες κι πιο αδύναμες συσκευές (windows 10, IOS)

thanoik

ManS από Samsung grand,sony xperia,nexus 4 ,nexus 5,πήγα σε windows phone,και εφόσον με καλύπτει το θέμα των εφαρμογών που δεν είμαι κανα παιδάκι να είμαι όλη την ωρα στο store να ψάχνω την κάθε χαζομάρα ναι φίλε μου windows phone….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.