Meizu: Έστειλε προσκλήσεις για νέο event, περιείχαν από ένα Nokia E71

Η Meizu συνεχίζει τις ανακοινώσεις smartphones, γνωστοποιώντας πως θα διεξάγει ένα event στις 5 Σεπτεμβρίου με σκοπό να αποκαλύψει νέα προϊόντα. Το ενδιαφέρον κέντρισαν οι προσκλήσεις που απέστειλε η εταιρεία, αφού περιλάμβαναν και ένα Nokia E71..!

Μέσα στο πακέτο που έλαβαν οι προσκεκλημένοι λοιπόν υπήρχε ένα σχετικό έγγραφο, καθώς και το εν λόγω κινητό της Nokia. Για την ιστορία, το E71 παρουσιάστηκε και κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2008. Απευθυνόταν στους επαγγελματίες που ήθελαν άμεση, εύκολη πρόσβαση στα e-mails τους και το διαδίκτυο.

Είναι πιθανόν η Meizu να παρουσιάσει ένα smartphone ειδικά για τους businessmen, κάτι που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξη του Nokia E71 στις προσκλήσεις της, ώστε να ιντριγκάρει το ενδιαφέρον και να δώσει μια γεύση για το τι επακολουθεί. Μέχρι στιγμής πάντως, οι φήμες θέλουν την Meizu να ανακοινώνει στο event το Max, ένα phablet 6 ιντσών με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική στην συγκεκριμένη αγορά.

Απομένουν λίγες μέρες μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου για να μάθουμε τι πραγματικά συμβολίζει το Nokia E71. Να σημειωθεί πως οι πληροφορίες θέλουν την Xiaomi να ανακοινώνει επίσης στις 5 του μηνός το Mi Note 2, ένα phablet-άξιο ανταγωνιστή του Galaxy Note 7.

meizu nokia e71 teaser, Meizu: Έστειλε προσκλήσεις για νέο event, περιείχαν από ένα Nokia E71

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Nokia και blackberry δεν θα γινεις ποτε!

Manolis

@Χρήστος εννοείται αυτό ΟΜΩΣ ένα qwerty με android ΣΙΓΟΥΡΑ θα προκαλέσει το ενδιαφέρον!!!

Γιώργος Κ.

Έλεος Χρήστο. Είναι σα να λέμε ότι τραγουδιστές όπως ο Σφακιανάκης και ο Τερζής δεν πρόκειται να υπάρξουν ενώ υπάρχουν ήδη πολύ καλοί νέοι τραγουδιστές στο προσκήνιο. Μετά από το οτιδήποτε δεν μπορεί να υπάρξει το χάος. Πάντα θα υπάρχει κάτι νέο που μπορει να ξεπεράσει το παλιό και καλό. Αυτό που είστε απόλυτοι σα να βλέπετε το μέλλον. ..

Zois

Φίλε Γιώργο δεν έχεις άδικο αλά δεν έχεις και δίκιο το μισό δίκιο το δίνω στον Χρήστο δεν θα πρέπει να ήμαστε απόλυτη αλά από την άλλη η Nokia έγραψε ιστορία έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε και άλλη εταιρία ακόμα δεν το έχει κάνει αυτό και κατά την γνώμη μου ούτε και πρόκειται είναι σαν τώρα που έφυγε ο μητροπανος να περιμένουμε κάποιον καλύτερο η έστω του ίδιου βελινικους απλά δεν παίζει δυστυχώς κάποια πράγματα περνάνε από αυτήν την ζωή μόνο μια φορά.

Μάνος Καραδήμος
cmvrgr

γιατί να μην βγάλει ενα 6αρι με qwerty τώρα που η blackberry τα έκανε σκ@τ@ 🙂

Γιώργος Κ.

Ζώη δεν γίνεται να μην υπάρξει ένας νέος Μητροπάνος σε βάθος χρόνου. Είναι νωρίς να κρίνουμε γιατί δεν έχει πολλά χρόνια που έφυγε ο άνθρωπος και δεν έχουν ακόμη μεγαλώσει οι νέες γενιές τραγουδιστών για να δούμε τι παρακαταθήκη θα αφήσουν κι αυτοί. Το ίδιο είναι και με τις εταιρείες. Για μένα η νέα Νοκια τείνει να γίνει η Samsung. Τολμάει σε σχεδιασμό και σε διάφορες καινοτομίες ωστόσο το πάει αργά σε σχέση με τη Νοκια. δεν αναφέρομαι στον τζίρο της γιατί εκεί μπορεί να την έχει ξεπεράσει γιατί η ΣαΜ φτιάχνει από κινητά μέχρι πλοία και αυτοκίνητα (υπάρχει σχετικό βίντεο ). Αναφέρομαι στη γενικότερη πρόσπάθεια της να αφήσει κι αυτή το στίγμα της.

Zois

Δεν ξέρω ρε φίλε Γιώργο αλά με τους σημερινούς ερμηνευτές είμαι πολύ δυσαρεστημενως γιατί μήπως βγήκε άλλος μπιθηκωτσης η μήπως βγήκε άλλος καζαντζιδης που έχουν πεθάνει εδώ και δεκαετίες τέλος πάντων όσων αφορά τώρα την αγαπημένη μας Νοκια και εγώ το ίδιο πιστεύω ότι θα ανέβει ξανά μπορεί όχι όσο τότε αλά θα είναι πολύ δυνατός παίχτης και φυσικά εννοείται ότι και η Samsung έχει γράψει την δική της ιστορία στα κινητά και σίγουρα είναι μέσα σε όλα και είναι κολοσσός για να δούμε τώρα ρε φιλαράκι τι θα μας βγάλει η μεγάλη μας Νοκια είμαι πολύ αισιόδοξος και με φαντάζομαι εδώ και καιρό ξανά μετά από τόσα χρόνια ξανά με Νοκια και αυτή την φορά με smartphone μιας και με τα λουμια δεν την είχα τιμήσει λόγο λογισμικού.

ggkk

Χρήστο έτσι είναι! Πλάκα θα χε η Meizu με τόσο καλές σχεδιάσεις να γινοταν σαν τα μουτρα της Nokia και της Blackberry. Πρεπει να προσπαθήσει κανεις πολυ για να αποτυχει τοσο θεαματικα και η Meizu δεν φαινεται να την ενδιαφέρει να ακολουθησει την καταντια τους.

Χρήστος

Φιλε αμα δεν εχεις δουλεψει κινητα blackberry και Nokia μην μιλας μην μου συγκρινεις τωρα το κινεζικο με τετοιες εταιριες

Χρήστος Β.

@Χρήστος, συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά για το Blackberry αν δεν το δουλέψεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Και το legacy της Nokia δύσκολο να το φτάσει άλλη εταιρία.
Ο Κινέζος βάζει πολύ ψηλά τον πήχη!

Γιώργος Κ

Χρήστο σημείωνε. Είχα: 3310, n78, 5610xpress music, 3250, 5510 music edition . Οπότε θεωρώ ότι μπορώ να εκφράσω άποψη όσον αφορά στη Νοκια. Zois συμφωνώ. 🙂

Γιώργος Κ

Υγ: αυτή τη στιγμή έχω ως δεύτερη συσκευή ένα από τελευταία κινητά με το λογότυπο της Νοκια, το 930. Οπότε καταλαβαίνεις ότι έχω περάσει από όλες τις πλατφόρμες της

Page

Nokia E71… TO KINHTO για την εποχή του. Το είχα πάρει μόλις βγήκε, άντεξε 2 χρόνια περίπου και το ξαναπήρα.. Ακόμα το έχω. Από τα αγαπημένα μου κινητά.
Τι μας θύμησες ρε Meizu…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.