Meizu, Έβαλε στόχο την αμερικάνικη αγορά

Η Meizu, αναμένεται να κάνει τα πρώτα της βήματα επισήμως και σε αγορές εκτός της Κίνας και να επεκταθεί ακόμα και μέχρι την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου της Κινέζικης εταιρείας, ο κατασκευαστής “πιστεύει ότι υπάρχει χώρος στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών για ένα ακόμα παίκτη”. Η εταιρεία δεν επιθυμεί απλώς να “δοκιμάσει τις δυνάμεις της”, αλλά επθυμεί να χαράξει μία μακροχρόνια στρατηγική στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν αναφέρει πάντως με ποιες συσκευές αναμένεται να κάνει την είσοδο της στην αμερικάνικη αγορά (ελπίζουμε πάντως να την δούμε και στην Ευρωπαϊκή επίσημα). Από το ίδιο δελτίο τύπου μαθαίνουμε επίσης ότι η Κινέζικη εταιρεία που έχει κατασκευάσει συσκευές σαν το Meizu MX3 128GB, θα παρουσιάσει την σειρά smartphones της στην επερχόμενη έκθεση CES 2014.

Meizu, Meizu, Έβαλε στόχο την αμερικάνικη αγορά

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΩΡΓΟΣ

επιτέλους..καιρός ήταν…άντε να έρθει και Ευρώπη…σε 2-3 μέρες αγοράζω το mx3..Κώστα ξέρεις αν θα παρουσιάσει καινούργια μοντέλα εκτός του meizu mx4g που είχε αναφερθεί???..υπάρχει περίπτωση να κάνεις hands on στο meizu mx3??

Ζόρζ

•Όσον αφορά τις εταιρείες→Το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Και θα πρέπει να βγάζουν κάτι πολύ αξιόλογο, για να έχει κέρδος.

•Όσον αφορά εμάς (τους καταναλωτές)→Είναι μια αρχή να ξυπνήσουμε και να δούμε πια εταιρεία έχει το καλύτερο deal ποιότητας-τιμής-αξιοπιστίας και να επιλέξουμε ότι καλύτερο για τα γούστα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.