Meizu: Ετοιμάζει την απάντηση στο Xiaomi Mi Mix; [renders]

Το Xiaomi Mi MIX ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες και τράβηξε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή 6.4 ιντσών οθόνη του. Σύμφωνα με την Xiaomi η οθόνη καλύπτει το 91.3% της μπροστινής πλευράς (τελικά στην πραγματικότητα καλύπτει το 84.16%).

Το πρώτο flash sale την Παρασκευή ξεπούλησε σε μόλις 10 δευτερόλεπτα και όπως είναι αναμενόμενο, περιμένουμε παρόμοιες συσκευές και από άλλους κατασκευαστές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το κινέζικο Weibo, η Meizu είναι αυτή που ετοιμάζει τον αντίπαλο του Xiaomi Mi MIX.

Διέρρευσαν renders από μια συσκευή με υψηλή αναλογία οθόνης-συσκευής. Οι πληροφορίες θέλουν την Meizu να κάνει την επίσημη ανακοίνωση 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων.

Αν οι φωτογραφίες είναι πράγματι από συσκευή της Meizu, που θα έρθει τον επόμενο μήνα, τότε έχουμε υψηλότερη αναλογία οθόνης-συσκευής. Ενώ το Xiaomi Mi MIX έχει bezel στην κάτω πλευρά, η οθόνη του Meizu καλύπτει όλη την μπροστινή πλευρά του κινητού. Υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στο γυαλί της οθόνης (ίσως Qualcomm ultrasonic scanner).

meizu answers xiaomi mi mix, Meizu: Ετοιμάζει την απάντηση στο Xiaomi Mi Mix; [renders]

meizu answers xiaomi mi mix, Meizu: Ετοιμάζει την απάντηση στο Xiaomi Mi Mix; [renders]

meizu answers xiaomi mi mix, Meizu: Ετοιμάζει την απάντηση στο Xiaomi Mi Mix; [renders]

meizu answers xiaomi mi mix, Meizu: Ετοιμάζει την απάντηση στο Xiaomi Mi Mix; [renders]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Το κινητό όπως θα έπρεπε να είναι !!!!

M.G

Το τάμπλετ θα εννοείς….γιατί ούτε phablet είναι…

Αλέξανδρος

Μακάρι……..

@M.G δηλαδή εσύ το iphone plus το λες tablet? Γιατί αν δεις τις διαστάσεις με το Mi mix είναι ίδιες ( παρά 2 χιλιοστά ).

M.G

Άλλη πατάτα αυτό σε διαστάσεις, και δέκα χιλιοστά στο πλάτος όχι 2, και 20 γραμμάρια βαρύτερο. Βρε τι πάτε και παίρνετε….βρεεεεεε

bezilys

Τουλάχιστον αυτό είναι πιο όμορφο από το xiaomi mi mix

Ioannis

τι ειναι αυτα ρε γμτ καθολου βολικο δεν πρεπει να ειναι. Αυτο το στρογγυλο στις πρωτες 2 φωτο τι ακριβως ειναι? Επισης π ειναι η μπροστινη καμερα?

george

Πολυ ωραίο, παρα πολυ ωραιο,εξαιρετικά ωραιο.
Βεβαια αν μου το δινατε η θα μου εσπαγε η θα το πουλαγα όταν δε με βλέπατε. Κ αυτο γιατι ακομα κ με sony κανω ακυρα πατηματα καργα, με το ενα χερι, οταν ξυπναω κ το πρωτοπιανω με ζαλαδα,γενικα καργα.
Παντως παρα παρα πολυ ωραιο.

Ekimolaos

Δεν καταλαβαίνω πού σκαλώνετε όλοι με το θέμα πατήματος καταλάθος. Το Galaxy S6 έχω που είναι 5.1″ και με τον τρόπο που το κρατάω δεν ακουμπάω ποτέ τα μπροστινά bezels που έχει πάνω-κάτω (τα οποία είναι και τεράστια). Αν δεν τα είχε καθόλου δηλαδή θα ήταν ιδανικό για μένα.

Κινητό είναι, από πίσω το κρατάμε με τα 2 χέρια, και όταν το κρατάω με το 1 χέρι προσωπικά πάλι από πίσω το κρατάω και απλά βάζω το μικρό μου δάχτυλο από κάτω στο μέταλλο για στήριγμα. Ούτε στα πλαϊνά ακουμπάω στο frame είτε το κρατάω με τα 2 χέρια είτε με το 1.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τί εννοείτε όταν λέτε πως δεν θα βολεύει επειδή δεν έχει bezels… Εμένα με εμποδίζουν τα bezels επειδή πιάνουν χώρο, δεν μου δίνουν κράτημα (μόνο tablet παίζει να είναι δυνατόν να το κρατήσεις από τα bezels. Και αυτό αν είναι τουλάχιστον 10″ και με τεράστια bezels, αλλιώς κι εκεί την πλάτη ακουμπάς μόνο).

Ioannis

Ekimolaos ρε μαν κ εγω s6 edge plus εχω αλλα αυτο δεν μπορεις να το ελεξεις το κινητο γιατι ακριβως δεν εχει κατω μπεζελ κ επισης δεν εχει μπροστινη καμερα κ ποιος ξερει τι αλλο δεν θα εχει για χαρη της οθονης τι νοημα εχει τοσο μεγαλο ποσοστο οθονης μεχρι 85-88% ειναι μια χαλα αλλα οχι αυτο το πραγμα…

Nio

Ρε παιδιά ποιος κρατάει το κινητό από τα bezels??? Θα τρελαθούμε τελείως?
Το μικρό δάχτυλο πάει από κάτω, τα τρία πίσω από την πλάτη του κινητού, και ο αντίχειρας το χειρίζεται.
Οποιος το κρατάει από τα bezels πρέπει να ναι πολύ μανταλάκιας…
Αυτό είναι το ιδανικό τηλέφωνο…
Τέλος.

Gvirginia

@Ioannis
Το “στρογγυλό” εννοείς στο κάτω μέρος? Αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος κάτω από το γυαλί.
Τώρα για τη μπροστινή κάμερα, renders είναι. Το τελικό προϊόν (αν υπάρξει) μπορεί να διαφέρει.

M.G

Ekimolaos & Nio σωστά, όταν απλώς κοιτάμε και σκρολάρουμε. Πάμε τώρα να γράψουμε ως δεξιόχειρες. Κρατάμε με το αριστερό χέρι και το “κρέας” κάτω από τον αντίχειρα εισχωρεί κάπως στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης, επίσης τα ακροδάχτυλα του μέσου, παράμεσου και του μικρού, επίσης εισχωρούν λίγο στο κάτω δεξί της οθόνης. Με απουσία bezel θα αρχίσει να κάνει τα δικά της η οθόνη, νομίζω.

Apostolos

Το κινητό όπως θα έπρεπε να είναι

Nio

Αυτό το κρέας είτε έχει είτε δεν έχει κάτω μπεζελ το ίδιο κάνει. Οπότε καλύτερα χωρίς μπεζελς….
Άσε που αυτό παίζει να φτιάχνεται μέσω software….

Giannis Charp

Ποιο κρέας ρε, πάτε καλά! Δεν είναι ψησταριά χαχαχαχαχα.

Χρήστος

Ουαου. Σεβασμός

Αλέξανδρος

@M.G. Ορίστε οι διαστάσεις:

Iphone plus 7 >>
BODY Dimensions 158.2 x 77.9 x 7.3 mm

Mi mix >> 158.8 x 81.9 x 7.9 mm

s. N. t

Αυτό που τους έχουν πείσει ότι είναι καλό να έχουν μεγάλα, bezel, ξεπερνά κάθε όριο του χιούμορ. Σαντις γιαγιάδες που προτιμούν τις παλιές τηλεοράσεις για να σε δείχνει το σεμεδακι .

thanoik
bezilys

@Thanoik ότι να ναι….

ΠΕΤΡΟΣ

Πολυ ωραίο αλλα μονο αν ηταν 5,5ιντσες!

Vasilist

Εμένα πάντως με ενοχλούσε το s7 edge και πατούσα καταλάθος την οθόνη.
Τώρα θα μπορούσαν να απενεργοποιήσουν ένα μικρό ποσοστό από το digitizer ώστε να μην το πατάμε καταλάθος και έτσι θα έχουμε εμφάνιση και λειτουργικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Mi MIX

Xiaomi Mi Mix Fold: Λαμβάνει νέα κλειστή beta ενημέρωση MIUI 13

Η νέα ενημέρωση βασίζεται στο Android 12 και φέρνει ένα επανασχεδιασμένο desktop layout για την κύρια οθόνη, αλλά και βελτιωμένη dual-screen επιφάνεια εργασίας.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.