Meizu Pro 5 Mini: Διέρρευσε με οθόνη 4.7″ και 10πύρηνο επεξεργαστή

Δεν έχουν περάσει ακόμη 2 μήνες από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα το Meizu Pro 5 με οθόνη 5.7 ιντσών και επεξεργαστή Samsung Exynos 7420, και ξεκίνησαν οι αναφορές για το Meizu Pro 5 Mini. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του αναμένεται να είναι ο δεκαπύρηνος επεξεργαστής Mediatek Helio X20, που ανακοινώθηκε τον Μάιο.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο μικρός αδερφός του Meizu Pro 5 θα έρθει με οθόνη 4.7 ιντσών Full HD, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και 64GB, ενώ δεν θα λείπει και η μεταλλική κατασκευή.

Όσο για την τιμή, το μοντέλο με τα 32GB ενσωματωμένη μνήμη αναμένεται στα 315 δολάρια περίπου, ενώ τα 64GB στα 395 δολάρια. Να θυμίσουμε ότι το Meizu Pro 5 έχει τιμή περίπου 439 δολάρια για το μοντέλο με 3GB RAM/32GB χωρητικότητα, ενώ τα 4GB RAM/64GB ενσωματωμένη μνήμη, κοστίζουν 490 δολάρια.

Δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά πως σας φαίνεται μια τέτοια πρόταση από την Meizu;

Πηγή

Σχόλια

  • ωπα τι εγινε αποφασισαν οι κινεζοι να βγαλουν καμια συσκευη για ανθρωπινο χερι;γιατι νομιζα οτι ολοι εκει κατω εχουν πλοκαμια αντι για δαχτυλα.

  • Ε π ι τ έ λ ο υ ς ! Μέχρι στιγμής υπήρχαν μόνο 3 πολύ δυνατά android κινητά ( όχι phablets) στις 4.7. Το Alpha και τα Ζ3,Ζ5 compact. Tρελό γεγονός αν σκεφτούμε πόσα και πόσα μοντέλα κυκλοφορούν κάθε χρόνο στην αγορά.

  • paul δε ξερω αν κοροιδευεις αλλα για τι τσεπες μιλας βερμουδας;γιατι ετσι που εχουν καταντησει ολα τα δυνατα τηλ να ειναι απο 5,2 κ πανω για τσαντακια ειναι.

  • Αν το Ζ5 compact δεν είχε έρθει με 2GB RAM θα ήμουν ήδη κάτοχός του.Δε μου αρέσουν τα κινητά-δίσκοι σερβιρίσματος όπως δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο. Μακάρι να έρθει με καλά spects και φυσικά αξιόλογο software γιατί εκεί χωλένει ο κινέζος. Επίσης ο ΜΤΚ δε με ενθουσιάζει....

  • Meizu και τιποτα αλλο.... Εχω ενα χρονο περιπου το mx4 pro.... Με 94 κατεβασμενες εφαρμογές δε κολαει πουθενα.... Το μονο μικροπροβλημα ειναι οτι ζεστενεται κυριως οταν εχω πανω απο τρεις - τεσσερις εφαρμογες ανοιχτες και παιζω ταυτόχρονα και παιχνιδι. Τελεια καμερα, το ζουμ δε παιζετε... Εχει τρομακτικα καλη αναλυση ανετο για κραρημα με το ενα χερι. Σκέφτομαι οταν θα βγει καποιο αρκετα καλυτερο... παντα meizu να το αγορασω.... Αλλα θελω εξτρα φλας για τις σελφι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.