Smartphones

Meizu PRO 6 Plus: Ακυρώνεται η έκδοση με Samsung Exynos 8890

Οι πληροφορίες ήθελαν την κινέζικη Meizu να ανακοινώνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες τα Meizu PRO 6s και Meizu PRO 6 Plus. Το PRO 6s θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της ναυαρχίδας Meizu PRO 6 με οκταπύρηνο MediaTek Helio P20 στα 2.3GHz.

Για το Meizu PRO 6 Plus είχε ακουστεί ότι θα φορά Exynos 8890, το premium mobile chipset της Samsung το οποίο έχει μπει σε συσκευές όπως το Samsung Galaxy S7. Τελικά όμως φαίνεται πως δεν θα το δούμε σύντομα ή και καθόλου.

Ο Li Nan, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και marketing της Meizu, αποκάλυψε ότι ο κατασκευαστής αντιμετώπισε προβλήματα με το chipset και την 4G συνδεσιμότητα. Φαίνεται πως το ενσωματωμένο modem του chip δημιούργησε θέμα στην Meizu και δεν θέλει να ρισκάρει να κυκλοφορήσει μια προβληματική συσκευή.

Επομένως, το πιο πιθανό είναι τον Οκτώβριο με Νοέμβριο να δούμε το Meizu PRO 6 με οθόνη 5.2 ιντσών 1080p Super AMOLED, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 21 Megapixel με PDAF & laser-autofocus, 32-bit/192kHz audio chip. Επιπλέον, περιμένουμε μεταλλική κατασκευή, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, USB 3.1 Type-C. Τέλος, η εταιρεία δουλεύει πάνω στο νέο Flyme OS που βασίζεται στο Android 7.0 Nougat.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.