Meizu Pro 6: Πληροφορίες για μνήμη RAM 6GB

H Meizu έχει στα σκαριά νέα ναυαρχίδα, η οποία αν και δεν έχει ανακοινωθεί, πρωταγωνιστεί έντονα στα leaks. Πρόκειται για το Meizu Pro 6, που είδαμε πρόσφατα renders με κυρτή οθόνη και οι νέες πληροφορίες λένε για μνήμη RAM 6GB.

Το Vivo Xplay 5 έγινε το πρώτο smartphone στον κόσμο με μνήμη RAM 6GB και λέγεται ότι το επόμενο θα είναι το Meizu Pro 6. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι θα έχει δυο εκδόσεις, μια με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB και μια με μνήμη RAM 4GB/ ενσωματωμένη μνήμη 64GB.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε ανάλυση οθόνης 1080p, επεξεργαστή Exynos 8890 που φορά το Samsung Galaxy S7, Hi-Fi 3.0, Flyme 6.0 OS και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Η ίδια η Meizu έχει επιβεβαιώσει ότι θα έχει αισθητήρες πίεσης στην οθόνη.

Renders

meizu pro 6 6gb ram, Meizu Pro 6: Πληροφορίες για μνήμη RAM 6GB

meizu pro 6 6gb ram, Meizu Pro 6: Πληροφορίες για μνήμη RAM 6GB

meizu pro 6 6gb ram, Meizu Pro 6: Πληροφορίες για μνήμη RAM 6GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Θα ηθελα καποιος που εχει καλο τηλ να μου ελεγε ποσο ειδε να γεμιζει η μνημη ram του κινητου,αν καποιος το κοιταει απο περιεργεια.ας πουμε καποιος με 3 η 4 γιγα.

panagiwths

file george sto samsung galaxy s6 edge me thn 5.01 panta h rama htane sta 75% kapou ekei ante kai 80% auto omos den simenei oti etroge kai kolimata. tora me to android 6 blepo na einai konta sta 65-70%. epishs se ena kinito huawei honor me ram 3 giga blepo panta na exei eleu8erh 1,5giga polles fores kai 1,7giga. kai trexei to android 5.01.

Costas

@George στο Samsung note 3 που έχω με 5.0 official σχεδόν πάντα έχω ελεύθερα 1,5gb από τα 3gb. Και δεν κολλάει πότε με όσες εφαρμογές και αν τρέχουν!

alexis touba

Φηλος εγω με το huawei honor6 plus παντα εχω αδια μνημη 1.5gb απο τα 3gb μνημης ram.Ειναι αρκετα για να δουλευει συνεχεια γρηγορα.τωρα τα 4gb και τα 6 ακομα καλυτερα καλοδεχουμενα ειναι.Αρκει η τιμη να μην ανεβαινει 100ευρ και παραπανω για ενα μαμημενο gb!!@κοροιδια σκετη.Το vivo x5 αν τογραψα σωστα πανακριβο.

Darth

@George αναλογα απο την συσκευη στο s6 αδειο ειχα 75% used οταν εβαλα αρκετα apps ειχα 90% σχεδον μονημα σε χριση, στο g4 65% και 80% αντίστοιχα και στο p8 30% κα 35% αντίστοιχα

Iraklis

Αφου λετε για meizu γιατι βαλατε το s7 edge στη φωτογραφια; Oh wait..

DimitrisZ

Σε G3 με 3GB RAM 55/65% ηταν συνηθως γεματη και με ολες τις εφαρμογες που χρειαζομουν…
Παρολα αυτα τα κολληματα του τα τρωει…

John N

@George εγω στο z5 με καμια 15αρια εφαρμογες στο παρασκηνιο η ραμ καταλαμβανει 69% απο τα 3 γιγα που εχει συνολικα. Σε σκληρη χρηση με παιχνιδι φτανει και το 90%. Γενικα να σου πω την αλήθεια μου χε κακοφανη στην αρχη που ειχε μονο 3 γιγα οταν αλλες ναυαρχιδες ειχαν 4 αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει ουτε ενα κολλημα

bill

παιδια αμα ρολλαρει το κινητο ειναι το θεμα….τα νουμερα δεν λενε παντα την αληθεια

george

Αρα απο οτι καταλαβαινω καλοδεχουμενα ειναι.εχω μεινει πισω πολυ με το galaxy s3 κ βλεπω οτι ητε 3 ητε 4 μια χαρα την δεσμευουν γιατι μου φαινοταν ακραιο το 6γιγα.

Ερχεται και ο αδαης να ρωτησει , τι το κακο εχει να δεσμευεται η μνημη; Αχρηστη παραμενει η μνημη που “καθεται”.

Το optimization που εχει γινει στην καθε ρομ ειναι το Α και το Ω για το θεμα χρησης της μνημης απο το συστημα out of the box, και υστερα οτι εφαρμογη βαζουμε (αναλογα ποια ειναι αυτη).
Εχω το LG optimus G 3 χρονια τωρα, με 2GB ram, και δεν εχει γεμισει η μνημη ουτε μια φορα, ουτε οταν ειχα 100+ εφαρμογες μεσα (τωρα εχω μεινει στις 50). Με την αρχαια 4.1.2 πανω.
Ουτε κολλαει , μιας και ειναι σκυλι μαυρο , κανονικα! Παρασκευη παραλαμβανω το G4 γιατι ηρθε ωρα για αλλαγη , και θα δω τι γινεται σε Marshmallow με 3GB Ram. Τα 6 GB βερεσε τα βλεπω παντως… Και ο σχεδιασμος… oh god…

Darth

@Χρυσοστομος Οικονομιδης ανάλογα απο το δεσμεύεται.. αν δεσμεύεται όλο απο bloatware στο σύστημα (δλδ ενσωματωμένες εφαρμογές που έχουν και προτεραιότητα γιατί είναι στο system partition) τότε ναι κακό είναι καθώς και multitasking πάει περίπατο και μπαταρια φεύγει νεράκι (χωρίς λόγο), τωρα αν το δεσμεύουν δικές σου εφαρμογές τοτε είσαι μια χαρουλα (τουλάχιστον κάτι χρήσιμο το δεσμεύει)

Πέτρος

Oneplus one με cyanogenmod 12.1και 5.1.1 Android από 3gb με ανοιχτά viber, wattsapp, messenger, Facebook, onedrive και πολλά ακόμα. Καταναλώνει τα 1,28gb.

Ανακιν

Σε s6 edge 3gb ram 60% καί με δύο παιχνιδαρες ανοιχτές +μερικέςμερικές εφαρμογές μετά από 3 μέρες συνεχούς ίδιας χρήσης φτάνει το 80% και κάνω clean

s6_edge_+

amoled no?

Beowolf Ahates

@George and not only:
Μια απ τις δουλειές της Ram στο περιβάλλον android, είναι να κρατάει ανοιχτές τις τελευταίες εφαρμογές σου, έτσι ώστε όταν τις ανακαλείς(μέσω multitasking), να μην τις φορτώνει απ’ την αρχή και καταναλώνει ενέργεια και χρόνο. Αυτό κάνει η μεγάλη ραμ, όσον αφορά αυτό που ρώτησες. Κινητά με 2gb ραμ (βλ. Αntutu > 30.000) είναι υπεραρκετά να ρολαρουν απροβλημάτιστα κάθε εφαρμογή και παιχνίδι σήμερα. Αν ζοριστουν, απλά το αντροιντ ΜΌΝΟ ΤΟΥ θα κλείσει από πίσω εφαρμογές. Αλλά η αρχιτεκτονική του είναι να δουλεύει “ψηλά” την ραμ κι όχι να την αφήνει να κοιμάται. Γι αυτό είναι κι ανούσιες εφαρμογές τύπου clean master…που ο κόσμος δεν γνωρίζει και βαθμολογεί με 5άστερα. Στα κινητά μου δεν έκλεισα ποτέ τίποτα, από πίσω…και μια ζωή, 800mb ελεύθερα είχα (στα 2gb ram). Τώρα, με 4gb μνήμη (edge plus)…πάλι φορτωμένη στο 75-80% είναι μόνιμα. Do the maths…800-900mb ελεύθερα. 🙂

ster

Η μεγαλη RAM εχει λογο υπαρξης στο να ανοιγουν μαζι με το κινητο αρκετες εφαρμογες ,ωστε οταν πας να τις ανοιξεις ,να ανοιγουν αμεσα χωρις να τις φορτωνει εκεινη τη στιγμη.
Γιατι βλεπω αρκετους που δυσανασχετουν που “τρωει” πχ 2Gb απο τα 3Gb της συσκευης.
Σκεφτειτε να σας ειχε ελευθερα τα 2,5 Gb τι θα τα κανατε? Ποια εφαρμογη χρειαζεται πχ 2.5 Gb?

Τωρα στη νεα φουρνια με τα 6 Gb ελευθερα θα ειναι μονο τα ~2.. τα υπολοιπα ανοιχτες εφαρμογες.. Αυτο δεν ειναι κακο.Απλα μας κακοφαινεται .Το ζητημα ειναι ο επεξεργαστης να μη τα φορτωνει εκεινη την ωρα.

panosz75

Χωρίς επίσημη εισαγωγή και εγγύηση/σέρβις, δεν πα να έχει και 16GB RAM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.