Meizu Pro 6s: Η νέα έκδοση της ναυαρχίδας με καλύτερη κάμερα και μπαταρία

Η Meizu ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την νέα έκδοση της ναυαρχίδας της Meizu Pro 6. Είναι το Meizu Pro 6s, το οποίο έρχεται με καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη μπαταρία. Διατηρεί την unibody κατασκευή από αλουμίνιο, τις κυρτές άκρες και τις γραμμές για τις κεραίες. Η νέα θέση για τις γραμμές των κεραιών ήρθε στο Meizu Pro 6 και στη συνέχεια ακολούθησε η Apple με το iPhone 7.

Tο Meizu Pro 6s είναι ίδιο με τον προκάτοχό του και κυκλοφορεί στα ίδια χρώματα- ασημί, χρυσό, γκρι, ροζ χρυσό. Ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών Super AMOLED 1080p, δεκαπύρηνο επεξεργαστή Helio X25 και Mali-T880MP4 GPU. Διαθέτει μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB χωρίς τη δυνατότητα επέκτασης.

Η κάμερα είναι ένα από τα κομμάτια που άλλαξαν. Το Meizu Pro 6s φορά κάμερα 12 Megapixel με αισθητήρα IMX386 4-axis optical image stabilization, laser-assistance και phase-detection autofocus. Υπάρχει επίσης και 10-LED dual-tone ring flash. Η εμπρόσθια κάμερα παραμένει ίδια στα 5 Megapixel με 1.4μm pixels.

Η δεύτερη αλλαγή είναι στην μπαταρία, που ανέβηκε στα 3060mAh από τα 2560mAh του Meizu Pro 6. Το κινητό έχει υποστήριξη για mCharge 3.0 fast φόρτιση μέσω 24W charger.

Το Meizu Pro 6s έρχεται με mTouch μπροστινό κουμπί, που έχει ενσωματωμένο γρήγορο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Από άποψη συνδεσιμότητας φέρνει LTE Cat.6, dual-SIM, dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS.

Αναμένεται να διατεθεί σύντομα στην Κίνα με τιμή στα 399 δολάρια περίπου.
meizu pro 6s, Meizu Pro 6s: Η νέα έκδοση της ναυαρχίδας με καλύτερη κάμερα και μπαταρία

meizu pro 6s, Meizu Pro 6s: Η νέα έκδοση της ναυαρχίδας με καλύτερη κάμερα και μπαταρία

meizu pro 6s, Meizu Pro 6s: Η νέα έκδοση της ναυαρχίδας με καλύτερη κάμερα και μπαταρία

meizu pro 6s, Meizu Pro 6s: Η νέα έκδοση της ναυαρχίδας με καλύτερη κάμερα και μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Unos

Επειδη εχω πιασει στα χερια μου meizu και συγκεκριμενα το 5 με international version, εχω να πω οτι αν φτιαξει το λογισμικο του θα ειναι απιστευτο τηλεφωνο. Πολυ καλη κατασχευη, ειδικα το κεντρικο κουμπι του που ειναι και back button

GS

Αυτή η Meizu παρουσιάζει μια αντιγραφή συσκευής Samsung απλά με άλλες ονομασίες .Είναι η κινέζικη Samsung.Σχεδιασμός 0 έμπνευσή 0.

Vai

Το οτι εχει OIS ειναι ενα απο τα βασικα χαρακτηριστικα πιστευω οπως και η μπαταρια που μεγαλωσε λιγο αν και θα μπορουσε καλυτερα. Απο εκει και περα ολοι ξερουμε οτι τα meizu πασχουν απο θεμα υποστηριξης λογισμικου και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Παρολαυτα φαινεται ομορφη συσκευη και ας μοιαζει με αλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.