Meizu: Teaser για ανακοίνωση ναυαρχίδας 3 Σεπτεμβρίου

Όπως κάθε χρόνο, ο Σεπτέμβρης είναι μήνας ανακοινώσεων με τους κατασκευαστές, από τους πιο μεγάλους όπως η Apple, μέχρι τους πιο μικρούς όπως οι Κινέζοι, να κάνουν τις ανακοινώσεις νέων συσκευών. Ένας από αυτούς είναι και η Meizu.

Σύμφωνα με teaser που διέρρευσε, η Meizu στις 3 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει ένα νέο smartphone, για το οποίο αναφέρει “Pro than Pro” και “true flagship fingertips”

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι θα ανακοινωθεί, αλλά πρόσφατα είχε περάσει από το AnTuTu μια συσκευή με την ονομασία Meizu_m96 και επεξεργαστή Exynos 8890. Το smartphone εμφανίστηκε με μνήμη RAM 4GB, QHD οθόνη, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και Android 6.0.1 Marshmallow.

Δεδομένου ότι και στο teaser αναφέρεται ότι θα δούμε ναυαρχίδα, πολύ πιθανό να δούμε την ανακοίνωση του Meizu_m96 (ή όπως ονομαστεί).

meizu teaser, Meizu: Teaser για ανακοίνωση ναυαρχίδας 3 Σεπτεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geo25

ήταν αναμενόμενο..δεν γινόταν να μην γίνει ..όποιος παρακολουθεί την meizu σαν εταιρεία ήξερε ότι δεν μπορεί να αρκεστεί στο υποτονικό pro 6 για το 2016..αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την παρουσίαση του καλύτερου κινητού για το 2016..γιατί θα είναι ό,τι καλύτερο.!

sera65

Καιρός ήταν. Άντε γιατί με τα 10πυρηνα για ναυαρχίδα της meizu δεν λέει.

Stelios

Θα περιμένω τοτε και δεν θα πάρω το one plus 3….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.