H Meizu ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν σε Nougat

meizu nougat update, H Meizu ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν σε Nougat

Σχεδόν έναν χρόνο από τότε που έδωσε η Google το Android 7.0 Nougat (το οποίο έχει φτάσει περίπου στο 10% των συσκευών) και ενώ ετοιμάζεται να δώσει το Android O, η Meizu ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα πάρουν Nougat. Ωστόσο, όπως λέει και η παροιμία κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Έτσι λοιπόν ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι των Meizu Pro 6 Plus, Meizu Pro 6s, Meizu Pro 5, Meizu MX6, Meizu M5 Note, Meizu M3 Note και Meizu M3 Max, θα μπορούν να εγγραφούν για το open beta program από 25 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου. Το τελικό update αναμένεται να ξεκινήσει από 10 Ιουλίου.

Επιπλέον, η Meizu γιόρτασε τα 5 χρόνια του Flyme OS στις 25 του μήνα και το δώρο στους fans της ήταν η έλευση του Nougat update.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

Κώστα, δόξα τω Θεώ γνωρίζουμε Αγγλικά, γνωρίζουμε την πηγή, διαβάζουμε από εκει την είδηση δύο μέρες πριν την αναρτήσετε σε μετάφραση. Απογοητεύομαι όλο και περισσότερο με τον καιρό για τον τρόπο που λειτουργείτε, ούτε ένα αποκλειστικό, ούτε μια είδηση-βόμβα, ούτε διακριτική άποψη του συντάκη, απλά Google Translate με σωστό συντακτικό.

Πέρασέ το, για το καλό σας το λέω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.