Meta: Εγκαινιάζει την συνδρομητική υπηρεσία για Facebook και Instagram

Meta Facebook Instagram, Meta: Εγκαινιάζει την συνδρομητική υπηρεσία για Facebook και Instagram

Η Meta λανσάρει στις ΗΠΑ τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες των Facebook και Instagram να διαθέτουν επαληθευμένους λογαριασμούς, αλλά έναντι πληρωμής.

Η υπηρεσία Meta Verified θα δίνει στους χρήστες ένα μπλε σήμα μετά την επαλήθευση των λογαριασμών τους μέσω κρατικής ταυτότητας το οποίο θα κοστίζει 11,99 δολάρια το μήνα για την web έκδοση της εκάστοτε πλατφόρμας ή 14,99 δολάρια ανά μήνα για τις εκδόσεις στα λειτουργικά συστήματα iOS της Apple και Android της Google, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Meta Verified, το οποίο η Meta αποκάλυψε ότι δοκίμαζε ήδη από τον Φεβρουάριο, ακολουθεί τα βήματα του Snapchat της Snap Inc, καθώς και της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram και σηματοδοτεί την τελευταία προσπάθεια της εταιρείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης να διαφοροποιήσει τα έσοδά της, πέρα από τις διαφημίσεις.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Gear Apple Mark Zuckerberg Meta

Meta Quest 3: Ο Zuckerberg εξηγεί γιατί είναι καλύτερο από το Apple Vision Pro

To Μeta Quest 3 είναι καλύτερο προϊόν από το Apple Vision Pro για τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους.