Meta: Τελεσίγραφο στους managers – Απειλεί με απολύσεις

Meta managers, Meta: Τελεσίγραφο στους managers – Απειλεί με απολύσεις

Η Meta ζητά από τους managers της εταιρείας να εργαστούν σε συγκεκριμένα πόστα ή να εγκαταλείψουν την εταιρεία καθώς προσπαθεί να γίνει πιο αποτελεσματική. Η διαδικασία είναι γνωστή εσωτερικά ως «ισοπέδωση», όπως αναφέρεται.

Διευθυντές ανώτερου επιπέδου μοιράζονται τη συγκεκριμένη οδηγία με τους υφισταμένους τους ξέχωρα από τις τακτικές αξιολογήσεις απόδοσης της εταιρείας που βρίσκονται σε εξέλιξη, είπαν άνθρωποι, οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν συζητώντας ένα θέμα που δεν ήταν δημόσιο.

Ο τρέχων γύρος περικοπών θέσεων εργασίας θα είναι πιο αργός, θα υλοποιηθεί σε ατομική βάση. Μερικοί υπάλληλοι της Meta είπαν ότι ένιωσαν ότι η αλλαγή ήταν απαραίτητη δεδομένου ότι ο οργανισμός περιλαμβάνει ορισμένες ομάδες που ανταγωνίζονται για την επίτευξη παρόμοιων στόχων και διευθυντές που επιβλέπουν μόνο έναν ή δύο υπαλλήλους, σημείωσαν οι ίδιοι άνθρωποι, με τη Meta να αρνείται να σχολιάσει.

Το σχέδιο του Zuckenberg για έναν πιο ευέλικτο οργανισμό βοήθησε την τιμή της μετοχής να ανακάμψει από το 2022, το οποίο ήταν η χειρότερη χρονιά της.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.