Xiaomi Mi Max Prime: Mε οθόνη 6.44″, RAM 4GB και χωρητικότητα 128GB

Χωρίς πολλές επισημότητες Xiaomi ανακοίνωσε το Xiaomi Mi Max Prime, μια νέα έκδοση του τεράστιου Xiaomi Mi Max, που είχε παρουσιαστεί τον Μάιο. Η ανανεωμένη έκδοση έρχεται με βελτιώσεις σε επεξεργαστή, ενσωματωμένη μνήμη και RAM.

Το Xiaomi Mi Max Prime διατηρεί τη οθόνη 6.44 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, την κάμερα 16 Megapixel, την εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και την εξίσου μεγάλη μπαταρία στα 4850mAh.

Το upgrade έχει γίνει στον επεξεργαστή. Το Xiaomi Mi Max φορά εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 650 με 4 πυρήνες Cortex-A53 1.4GHz και 2 1.8GHz Cortex-A72, ενώ το Xiaomi Mi Max Prime ενσωματώνει Snapdragon 652 που έρχεται με δυο επιπλέον πυρήνες.

Το Xiaomi Mi Max Prime έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη 128GB και μνήμη RAM 4GB, ενώ η μη Prime έκδοση περιορίζεται σε 32/64GB ενσωματωμένη μνήμη και 3GB RAM. Το ενδιαφέρον είναι ότι όταν ανακοινώθηκε το Mi Max, είχε επισημανθεί ότι θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 650/652 και εκδόσεις 64GB – 3GB / 128GB – 4GB RAM, όμως η Xiaomi όπως φαίνεται αποφάσισε να κυκλοφορήσει με νέα ονομασία την high-end έκδοση.

Η τιμή του Xiaomi Mi Max Prime είναι στα Rs. 19,999, που σημαίνει περίπου 300 δολάρια, ενώ η τιμή του Xiaomi Mi Max είναι στα 225 δολάρια.

xiaomi mi max prime official, Xiaomi Mi Max Prime: Mε οθόνη 6.44″, RAM 4GB και χωρητικότητα 128GB

xiaomi mi max prime official, Xiaomi Mi Max Prime: Mε οθόνη 6.44″, RAM 4GB και χωρητικότητα 128GB

xiaomi mi max prime official, Xiaomi Mi Max Prime: Mε οθόνη 6.44″, RAM 4GB και χωρητικότητα 128GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
M.G

Συσκευή 6,5″, και μόνο που θα πρέπει να απαντήσω έστω και με hands free ή να κάνω κλήση (πως;) αναρωτιέμαι τι βλακείες φτιάχνουν οι εταιρίες…

alxgiann

Κανείς δεν κάνει βλακείες, ούτε οι εταιρείες ούτε οι καταναλωτές που τις αγοράζουν. Κάθε συσκευή έχει το κοινό που θα την βρεί χρήσιμη για αυτό που θέλει να κάνει και θα την αποκτήσει. Αν κάποιος τώρα δεν ξέρει τι να περιμένει από ένα τάμπλετ 6,5 ιντσών (που παίρνει και τηλέφωνο) δεν φταίει ούτε η εταιρία ούτε η συσκευή για αυτό, έ; Μια χαρά είναι η συκευή για όσους χρειάζονται αυτή την οθόνη και δεν θέλουν να έχουν 2 συσκευές συνέχεια μαζί τους και το bluetooth μια χαρά κάνει για κανά τηλέφωνο που και που. Εγώ πάντως κάνω όλο και λιγότερες φωνητικές κλήσεις όσο περνάει ο καιρός… αλλά δεν θα αγοράσω ποτέ κινητό “τηλέφωνο” πάνω από 5,7 ίντσες. Δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα από όσα λύνονται με το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης/συσκευής…

Αλέξανδρος

Ρε αγόρι έχεις ακουστά την φορητότητα; Έχεις αυτό που λένε 2 σε ένα και είναι πολύ πρακτικό ειδικά αν είσαι επαγγελματίας όπως εγώ.
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα από την Πέμπτη ήμουν εκτός έδρας για δουλειά και γύρισα το Σάββατο Θεσσαλονίκη. Αυτό το τριήμερο έπρεπε να ενημερώσω κάτι προγράμματα στο excel και επειδή στο ξενοδοχείο είχαν κάτι παλιές τηλεοράσεις που δεν είχαν hdmi για να συνδέσω το κινητό και επειδή το Xperia ultra έχει σπάσει η οθόνη του αναγκαστικά έπρεπε από το κινητό των 5.5″ να κάνω την δουλειά μου.
Ένα σου λέω μου βγήκαν τα μάτια και όλο αριστερά δεξιά για βλέπω τι γράφω.
Θα μου πεις ρε φίλε μαζί σου γιατί δεν πήρες laptop ή tablet; Έλα που πήγαμε για μια μέρα και έγιναν τρεις μέρες και είπα αν χρειαστεί κάτι το φτιάχνω και από το κινητό γιατί κανονίστηκε τελευταία στιγμή.
Καλό είναι να βλέπετε πέρα από τις ανάγκες σας ειδικά ένας που είναι όλη μέρα στον δρόμο τι νομίζετε ότι έχει; Η phablet 6+” ή tablet.

alxgiann

Συνονόματε Αλέξανδρε, συμφωνούμε αν και το παράδειγμα που αναφέρεις είναι μάλλον η εξαίρεση. Για κάποιους που χρειάζονται την οθόνη του mi max για δουλειά ή ταινίες μια χαρά είναι. Για εμένα, και για τα 2 που αναφέρω, χρειάζομαι κάτι μεγαλύτερο αλλά πάλι φορητό. Για αυτό έχω ένα Asus transformer book που μου κάνει την δουλειά μια χαρά και με κανονικά windows. Αλλά, όπως είπα, ο καθένας έχει άλλες ανάγκες αυτό που θεωρώ εγώ ιδανική φορητή συσκευή (Το asus) για κάποιους μπορεί να είναι πολύ μεγάλο/να προτιμούν iOS/Android κτλ..

Αλέξανδρος

@alxgiann το παράδειγμα που έδωσα πιο πάνω είναι ότι με 6.5″ κάνεις την δουλειά σου ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΟ και δεν έχεις τον χρόνο να πας σπίτι να πάρεις tablet-laptop αν πρόκειται να λείψεις για μέρες. Έχεις μια συσκευή που κάνεις την δουλειά σου αλλά φυσικά όχι το ίδιο άνετα με laptop-tablet. Οι 6,5″-7″ ίντσες είναι ιδανικές και όσο πιο compact γίνεται για να έχεις ένα υπολογιστή μαζί σου στην διάρκεια της ημέρας από άποψη φορητότητας. Τώρα φυσικά όσο πιο μεγάλη οθόνη και αν έχει και windows ακόμη καλύτερα αλλά ‘νομίζω’ δεν είναι το ίδιο βολικό να έχεις ένα ταμπλετάκι 6,5″ μάζι σου που μπαίνει και στην τσέπη σου από ένα δεκάιντσο που αναγκαστικά θέλεις τσάντα για την μεταφορά του. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω και στον φίλο παραπάνω όπως και σε άλλους που όταν το βλέπουν κατευθείαν λένε: Τι γκουμούτσα είναι αυτή; Μετά όμως το καλοβλέπουν και όταν “σκάει” ένα pdf παραγγελίας-σχέδιο ή κανά γράφημα στο excel, κατευθείαν: Ψηλέ, μου δίνεις λίγο το Ultra να δω κάτι; Στο δικό μου δεν βγάζω άκρη. Αυτές οι συσκευές έχουν το κοινό τους για εμάς που θέλουμε φορητότητα και δεν θέλουμε να κουβαλάμε δύο συσκευές μαζί, πιο απλά δεν γίνετε να… Συνέχεια »

Sint

Αν το βάλεις δίπλα σε iPhone e 6 και πάνω, η σε κανενα Sony των 5.5 inch θα έχει τις ίδιες διαστάσεις μιας και έχει πολύ καλή αναλογία οθόνης πλαισίου

cmvrgr

Παιδιά εχω το Lenovo Phab plus στις 6.8″ και είναι φοβερό εργαλείο με αυτήν την οθόνη.
Πολυ ξεκούραστα κάνεις τα πάντα και απο μέγεθος δεν είναι και τραγικό.

Ναι το 5.5″ τηλέφωνο μου τρομακτικά πρακτικό αλλά καμια σχέση με την άνεση που κάνεις την δουλειά σου. Δούλεψα καμία 10 μέρες το μικρό και επέστρεψα πάλι στο μεγάλο. Πρεπει να δοκιμάσω και ενα 6″ για να έχω άποψη.

Το μόνο κακό με το Xiaomi είναι ότι δεν υποστηρίζουν την 800άρα μπάντα για το 4g αλλιώς είναι πρώτα σε αυτήν την χαμηλή τιμη.

kostas_falcon

πεταξε την τρολιά του ο MG και εξαφανίστηκε…..κλασικη απάντηση του δεν με βλέπετε δεν με ξέρετε ας πετάξω την εξυπνάδα μου…..

NikosAr

Ομορφο για το μέγεθος του

M.G

Πάρτε tablet (όπου και με 9.7″, οριακό για office δουλειές) οι απανταχού προσβληθέντες businessmen. “Κινητό” έστω και με 6.5″ κάνει και τα 2 πράγματα, μέτρια. Κλήσεις για γέλια, office εργασίες ξεστράβωμα. Κάτοχος του πρώτου Note εν έτη 2012 από Κορέα λόγω δουλειάς, με κεραία tv.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.