Μια πρώτη ματιά στο Google Pixel Fold – Πουθενά ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

google pixel fold, Μια πρώτη ματιά στο Google Pixel Fold – Πουθενά ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

Αφού μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε το Google Pixel Watch, ο Jon Prosser του Front Page Tech μας δίνει τώρα 3D renders του Google Pixel Fold βασισμένες σε πραγματικές εικόνες του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τον Prosser, το όνομα της συσκευής θα είναι πράγματι Pixel Fold και όχι Pixel Notepad, αν και η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Δηλώνοντας “πολύ σίγουρος” για το leak, ο tipster σημειώνει ότι το foldable θα είναι διαθέσιμο σε Chalk και Obsidian αποχρώσεις – δηλαδή άσπρο και μαύρο.

Το όνομα που έχει δώσει η Google στη συσκευή είναι Project Passport και αναμένεται να πουληθεί για 1.799 $. Φέρεται να διαθέτει εξωτερική οθόνη που μοιάζει με Pixel με κάμερα 9,5MP με διάτρηση και κάμερα 9,5MP στην επάνω δεξιά γωνία της στεφάνης που περιβάλλει την εσωτερική οθόνη μεγέθους tablet.

Τα ηχεία του foldable λέγεται πως θα βρίσκονται στο επάνω και στο κάτω μέρος του τηλεφώνου και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος με το πλευρικό κουμπί λειτουργίας. Βιομετρικός αναγνώστης κάτω από την οθόνη δεν υπάρχει εδώ. Ακόμα, ο σχεδιασμός της πίσω κάμερας μοιάζει με αυτόν της σειράς Pixel 7 αλλά δεν είναι πανομοιότυπη.

Σύμφωνα με τον αναλυτή οθονών, CEO της Display Supply Chain Consultants, Ross Young, υποδηλώνουν ότι το Pixel Fold θα διαθέτει εσωτερική οθόνη 7,6″ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και θα κατασκευαστεί από τη Samsung. Από τη Samsung φέρεται να έρχεται και η εξωτερική οθόνη καλύμματος 5,8″ για το Pixel Fold, όπως σημειώνει ο Young.

Επειδή πρόκειται για ένα project που έχει ξεκινήσει και σταματήσει πολλές φορές, καμία από αυτές τις φήμες δεν είναι σίγουρο ότι ισχύει ακόμα και θα νιώσουμε ασφάλεια μόνο ότι μιλήσει η ίδια η Google.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.