Microsoft Lumia 650: Ποζάρει σε live φωτογραφία

Το Microsoft Lumia 650 έχει διαρρεύσει σε διάφορα renders που συνοδεύονται από πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Σήμερα για πρώτη φορά βλέπουμε live φωτογραφία του μη ανακοινωμένου smartphone, το οποίο αναμένεται να ανήκει στην μεσαία κατηγορία ενώ παρατηρούμε ότι έχει πράγματι μεταλλικό frame.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, είχε ακουστεί ότι θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 212, ενώ οι νέες πηγές μιλούν για Snapdragon 210. Δεν υπάρχει κάποια κύρια διαφορά μεταξύ των δυο εκτός από τον χρονισμό της CPU στα 1.3GHz έναντι 1.1GHz.

Το Microsoft Lumia 650 θα ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p, μνήμη RAM 1GB, μπαταρία 2000mAh, που θεωρείται αρκετά μικρή, μικρότερη από του Lumia 640 (2500mAh) και του Lumia 550 (2100mAh). H εσωτερική μνήμη θα είναι 8 GB, η κάμερα θα είναι στα 8 Megapixel στο πίσω μέρος με LED φλας, ενώ η selfie camera εμπρός θα είναι στα 5 Megapixel. Με βάση πάντα τα leaks, περιμένουμε ένα Lumia 650 με κατώτερο επεξεργαστή και μικρότερη μπαταρία από τον προκάτοχό του, αλλά έχει μεταλλικό frame (!).

lumia 650 live photo, Microsoft Lumia 650: Ποζάρει σε live φωτογραφία

Renders

lumia 650 live photo, Microsoft Lumia 650: Ποζάρει σε live φωτογραφία

lumia 650 live photo, Microsoft Lumia 650: Ποζάρει σε live φωτογραφία

lumia 650 live photo, Microsoft Lumia 650: Ποζάρει σε live φωτογραφία

lumia 650 live photo, Microsoft Lumia 650: Ποζάρει σε live φωτογραφία

lumia 650 live photo, Microsoft Lumia 650: Ποζάρει σε live φωτογραφία

lumia 650 live photo, Microsoft Lumia 650: Ποζάρει σε live φωτογραφία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Αν ισχύουν τα χαρακτηριστικά σε επεξεργαστή και μπαταρία,τσάμπα το καλούπι .Το άπατο είναι μικρή λέξη για να περιγράψει την αδιαφορία όλων.
Απλά όποιος θέλει φτηνό WP θα συνεχίσει να παίρνει το 640 σε σκότωμα τιμές.

nikos

Απο εμφάνιση σκιζει αυτο βλεπω εγω οσο για τα χαρακτηριστικά του μια χαρα μιας και μιλαμε για οικονομικη συσκευη απο οσο γνωριζω στο μονο που θελω να αναφερθώ ειναι η μπαταρια του αλλα δεν ξερω την διαχείριση του λειτουργικού οσο να αφορα την εξοικονόμηση της..

nik

Ναρκωτικά.

tech21man

Η γυναικα μου μπορει να μη νοιαζεται καν τι εχει μεσα αλλα να νοιαστει για εμφανιση ως προς τιμη.

Βαλε μια ρημαδα 720p amoled και ενα 620 chipset (για να την κουναει ανετα) μεσα σε λογικη τιμη να παρει.

Γιατι επιμενει τοσο πολυ στα ρημαδια τα 200-400 δεν μπορω να καταλαβω. Οκ ανταγωνιστικη στις τιμες αλλα γιατι οχι μια ενδιαμεση κυριλε εκδοση που δεν κανει 400-600 ευρα.

Φτηνα, εχει. phablet σε πολυ καλη τιμη εχει, ναυαρχιδες απεκτησε. Τι κανει με το mid κομματι ομως.

Agnostos13

Απο εμφανιση παραπεμπει σε Sony…ή εμενα μου φαινεται;

ind7

Το μαύρο έρωτας!!!Το θέλω χτες!!!Τα σπεκς του άστα να πάνε…Κρίμα…

theo851c

Από έξω κούκλα, από μέσα πανούκλα.

dimitris

λοιπον παιδια για οποιον ενδιαφερεται να βοηθησω…εχω wp κινητο το συγκεκριμενο καλα απο εμφανηση κορυφη!!! απο specs ο 210 για καποιον που θελει τα βασικα μια χαρα ειναι,smooth λειτουργικο, απο μπαταρια το δικο μου εχει 2200 μΑ αλλα 4,7 inches και κραταει 2 μερεσ με μετρια χρηση ΧΩΡΙς εξοικ.μπαταριας οποτε αυτο το κιν λογικα θα κραταει μια μερα full…αμα η τιμουλα του ειναι γυρω στα 80-100 ειναι μια χαρα αλλιως 640 χαλαρα η 730 που εχω εγω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Lumia Nokia

Lumia 1020: Ο βασιλιάς της κάμερας [Throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε το Lumia 1020, μία συσκευή που ακόμα και σήμερα τα βάζει στα ίσα με πολλές ναυαρχίδες, χωρίς καμία βοήθεια software.

Smartphones featured Lumia Lumia 920

Nokia Lumia 920: Η επανάσταση των Windows Phone και της κάμερας [Throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε ένα από τα αγαπημένα Windows Phone και στην κυριολεξία τη συσκευή που έβαλε τη Microsoft στον χάρτη.

Smartphones Lumia Microsoft Microsoft Lumia

Το Microsoft Store στις ΗΠΑ πουλάει ξανά Lumia Windows Phones

Τα Windows Phones είναι έμμεσα… νεκρά εδώ και καιρό. Με τον Joe Belfiore (αντιπρόεδρο του τμήματος Λογισμικών της Microsoft) να απορρίπτει περαιτέρω αφοσίωση στο λογισμικό από την ίδια την MS, αντιλαμβάνεται κανείς πως εκείνο βρίσκεται σε διαδικασία “αργού θανάτου”.

Smartphones Lumia Lumia smartphones Microsoft

Lumia Vela: Το σχεδόν all screen κινητό που ακύρωσε η Microsoft το 2014

Δια στόματος του Joe Belfiore, μπήκε και επίσημα τέλος στο mobile OS της Microsoft, η οποία παραδέχτηκε ότι προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε. Το Windows 10 Mobile θα συνεχίσει να το υποστηρίζει με bug fixes, security updates, αλλά δεν θα δούμε νέα features ή συσκευές.