Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη των Windows 10 Mobile συσκευών τον Δεκέμβριο

Windows 10 Mobile, Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη των Windows 10 Mobile συσκευών τον Δεκέμβριο
Το 2017 η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών για τα Windows 10 Mobile. Ωστόσο, η εταιρεία συνέχισε να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα με διάφορες ενημερώσεις ασφάλειας.

Σήμερα η Microsoft έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των Windows Mobile. Στη σχετική ανακοίνωση της ανέφερε ότι στις 10 Δεκεμβρίου του 2019 θα σταματήσει πλήρως την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος, καθώς και των συσκευών που το χρησιμοποιούν.
Στη σελίδα υποστήριξης της Microsoft αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η έκδοση 1709 των Windows 10 Mobile είναι η τελευταία έκδοση αυτού του λειτουργικού συστήματος. Επιπλέον, η εταιρεία παροτρύνει τους καταναλωτές να αρχίσουν τη χρήση συσκευών που τρέχουν ενεργά λειτουργικά συστήματα όπως το Android και το iOS.
Windows 10 Mobile, Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη των Windows 10 Mobile συσκευών τον Δεκέμβριο
Από τη στιγμή που η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows 10 Mobile, οι καταναλωτές θα έχουν περιθώριο έως τις 10 Μαρτίου του 2020, ώστε να διασφαλίσουν τα αρχεία τους αποθηκεύοντας τα στις cloud υπηρεσίες της εταιρείας.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες της online αποθήκευσης φωτογραφιών και της επαναφοράς των συσκευών από κάποιο ήδη υπάρχουσα αντίγραφο ασφαλείας, αυτές θα λειτουργούν για 12 μήνες μετά τη διακοπή της υποστήριξης των Windows 10 Mobile.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft σταμάτησε την υποστήριξη των Windows 8.1 Mobile τον Ιούλιο του 2017, άρα ήταν αναμενόμενο να σταματήσει την υποστήριξη και των Windows 10 Mobile. Άλλωστε η εταιρία έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία εφαρμογών και υπηρεσιών για κινητά iOS και Android.
Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
INSIDIOUS

τραγικοι……….ουτε το viber δεν λειτουργει καλα καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Windows 10 Mobile Windows 8.1

Χρήση Windows 10 Mobile smartphone το 2020; Καμία ελπίδα…

Η εμπειρία μας με μία εβδομάδα χρήσης smartphone με Windows 10 Mobile και οι περιπέτειες με ένα νεκρό OS.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.

Software Microsoft Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile: To update Απριλίου 2018 διαθέσιμο σε συμβατές συσκευές

Η Microsoft ανακοίνωσε στη σελίδα υποστήριξης της ότι οι συσκευές με Windows 10 Mobile θα λάβουν την ενημέρωση του Απριλίου 2018. Το λειτουργικό της αμερικάνικης εταιρείας για mobile συσκευές μπορεί να οδεύει σταδιακά προς την οριστική απόσυρσή του ωστόσο οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι ακόμη στις προτεραιότητες της Microsoft.