Η Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τις beta εκδόσεις του MIUI 12 για τα smartphones της, την ίδια μέρα όπου παρουσίασε την νέα ROM. Τον προηγούμενο μήνα, έκανε ένα μικρό event το οποίο αφορούσε τα υποστηριζόμενα από τη ROM smartphones της, σε όλο τον κόσμο.
Τότε, η εταιρεία είχε υποσχεθεί ότι θα διαθέσει το MIUI 12 σε δύο φάσης. Στην πρώτη φάση η ROM θα κυκλοφορούσε σε πέντε μόνο smartphones, και σε δεύτερη φάση θα ακολουθούσαν δεκάδες ακόμα μοντέλα, τόσο δικά της όσο και της Redmi.
Αναβαθμίζονται τα Mi 9 και K20
Τώρα, κρατώντας την υπόσχεση της, η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση των σταθερών global beta στα πέντε πρώτα smartphones που θα λάβουν το MIUI 12 σε όλες τις αγορές, στις οποίες είναι διαθέσιμα.
Οι σταθερές global beta του MIUI 12 είναι διαθέσιμες μόνο σε όσους έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα δοκιμών, αλλά το Mi Community έκανε διαθέσιμα τα αρχεία εγκατάστασης τους μέσω του TWRP.
Τα μοντέλα που αναβαθμίζονται αυτή τη στιγμή είναι τα Xiaomi Mi 9, Redmi K20 aka Xiaomi Mi 9T και Redmi K20 Pro aka Xiaomi Mi 9T Pro. Τις ROM μπορείτε να τις κατεβάσετε από τους ακόλουθους συνδέσμους.
Xiaomi Mi 9: V12.0.0.8.QFAMIXM (Global) – V12.0.0.9.QFAEUXM (Europe)
Redmi K20 aka Xiaomi Mi 9T: V12.0.0.11.QFJMIXM (Global)
Redmi K20 Pro aka Xiaomi Mi 9T Pro: V12.0.0.8.QFKMIXM (Global)
MIUI – iOS wannabe
Πώς μπορούμε να το κατεβάσουμε και να το εγκαταστήσουμε ?
Αμα κατεβασω το αρχείο χωρίς να εχω κανει εγράφη στο Πρόγραμμα δοκιμών μπορώ να το εγκαταστήσω?
Εγώ έχω το mi 9t pro και το έκανα είναι ωραίο
Το κατέβασα από τους xda developers και το έκανα εγκατάσταση με το twrp πολύ εύκολο
Πως το έκανες έχω και εγώ mi 9t pro αν μπορείς βήμα βήμα.
Υποθέτω πρέπει να έχεις “σπάσει” το κινητό σου για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό έτσι;