MIUI 12: Διαθέσιμη η Global Stable έκδοση στα Xiaomi Mi 9, 9T, και Redmi K20

MIUI 12, MIUI 12: Διαθέσιμη η Global Stable έκδοση στα Xiaomi Mi 9, 9T, και Redmi K20

Η Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τις beta εκδόσεις του MIUI 12 για τα smartphones της, την ίδια μέρα όπου παρουσίασε την νέα ROM. Τον Ιούνιο, έκανε ένα μικρό event το οποίο αφορούσε τα υποστηριζόμενα από τη ROM smartphones της, σε όλο τον κόσμο.

Τότε, η εταιρεία είχε υποσχεθεί ότι θα διαθέσει το MIUI 12 σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση η ROM θα κυκλοφορούσε σε πέντε μόνο smartphones, και σε δεύτερη φάση θα ακολουθούσαν δεκάδες ακόμα μοντέλα, τόσο δικά της όσο και της Redmi.

Αναβαθμίζονται τα Mi 9, Mi 9T, και K20

Τον προηγούμενο μήνα, η Xiaomi ξεκίνησε τη διάθεση των Global Beta εκδόσεων του MIUI 12, σε όλες τις αγορές στις οποίες είναι διαθέσιμα τα Mi 9, Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi K20, και K20 Pro.

Τώρα, κρατώντας την υπόσχεση της, η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση των Global Stable εκδόσεων σε όλα τα παραπάνω μοντέλα. Η Xiaomi επέλεξε να ανακοινώσει τη διάθεση μέσω του επίσημου λογαριασμού του MIUI στο Twitter.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα διατεθεί το MIUI 12 στη χώρα μας, αλλά συνήθως αυτό έχει σχέση με τον εισαγωγέα και προμηθευτή των smartphones στην εκάστοτε χώρα. Ωστόσο, περιμένουμε σύντομα η εταιρεία να ανεβάσει τα αρχεία για εγκατάσταση της ROM μέσω του TWRP και άλλων τέτοιων μεθόδων, σε αυτήν τη σελίδα.

Προς το παρόν έχει ανέβει το αρχείο της Global Stable έκδοσης του MIUI 12 για το Xiaomi Mi 9T Pro. Οπότε, αν έχετε στα χέρια σας το smartphone, γνωρίζετε καλά την όλη διαδικασία και τους κινδύνους της, και δεν θέλετε να περιμένετε το OTA update, κατεβάστε τη ROM από εδώ και εγκαταστήστε την άμεσα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pantelos

Περιμένοντας να έρθει στο Redmi Note 8T..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.