Μόνο το iPhone 14 Pro θα πάρει το Apple A16 chipset

iPhone 14 Pro, Μόνο το iPhone 14 Pro θα πάρει το Apple A16 chipset

iPhone 14 Pro, Μόνο το iPhone 14 Pro θα πάρει το Apple A16 chipset

Η φημολογία γύρω από το επερχόμενο iPhone 14 θέλει τον επεξεργαστή Α16 να βρίσκει τη θέση του αποκλειστικά και μόνο στην έκδοση Pro. Ουσιαστικά, τον ισχυρό επεξεργαστή θα μπορούν να πάρουν οι δύο από τις τέσσερις συνολικά εκδόσεις του νέου iPhone.

Ο Apple insider Ming Chi Kuo, εκτός από τις φήμες για το επερχόμενο Mac Mini, μας δίνει μία καλή εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε να συμβεί και με το επερχόμενο iPhone 14, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην απλή έκδοση, το iPhone 14 Max, καθώς και τα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Αυτές οι δύο τελευταίες εκδόσεις με τα πιο high end χαρακτηριστικά θα είναι εκείνες που θα έχουν την… τιμή να δεχτούν στο εσωτερικό τους τον επεξεργαστή Α16 της Apple.

Only two Pro models would upgrade to the A16 processor, while the 14 & 14 Max will remain the A15. All four new models will likely come with 6GB RAM, with the difference being LPDDR 5 (14 Pro & 14 Pro Max) vs. LPDDR 4X (14 & 14 Max). https://t.co/tHcszIz6gX

— 郭明錤 (Ming-Chi Kuo) (@mingchikuo) March 13, 2022

Τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας θα έχουν τον Α15 Bionic, γεγονός που σημαίνει ότι και εκείνα θα έχουν παραπάνω από ικανοποιητική απόδοση, απλώς οι εκδόσεις Pro θα δικαιολογούν το όνομά τους, δίνοντας αυτό το κάτι παραπάνω που θα προσφέρει ο σαφώς πιο εξελιγμένος επεξεργαστής.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPhone 13

iOS 17.2: Φέρνει ασύρματη φόρτιση 15W στα iPhone 13 και 14

Η Apple πρόκειται να προσθέσει “υποστήριξη φορτιστή Qi2 για όλα τα μοντέλα iPhone 13 και iPhone 14” με την ενημέρωση iOS 17.2. 

Smartphones Apple iPhone 14 Pro iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro: Πόσο ελαφρύτερο θα είναι από το iPhone 14 Pro;

Τα επερχόμενα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra πρόκειται να αποκτήσουν σώμα από τιτάνιο, αφήνοντας πίσω τον ανοξείδωτο χάλυβα.

Smartphones Apple iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro – “The Invincibles”: Συγκινεί το νέο διαφημιστικό βίντεο της Apple

Η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για τη σειρά “Made on iPhone” με πρωταγωνιστή ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι με προσθετικά μέλη.

Smartphones Apple iPhone iPhone 14 Pro

“Shot on iPhone 14 Pro”: Νέα ταινία μικρής διάρκειας με άρωμα Μεξικού

Η Apple μοιράστηκε τη νέα γεμάτη δράση ταινία “Huracán Ramírez vs. La Piñata Enchilada” στο YouTube ως μέρος της σειράς Shot on iPhone.