Moto E4 & E4 Plus: Επίσημα με οθόνες 5″ & 5.5″ και οικονομικά

, Moto E4 & E4 Plus: Επίσημα με οθόνες 5″ & 5.5″ και οικονομικά

H Lenovo/ Motorola ανακοίνωσε σήμερα τα νέα Moto E4 και Moto E4 Plus, τα οποία εν μέρει είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Η σειρά έρχεται να διαδεχτεί τα περσινά Moto E3, τα δυο μοντέλα είναι σχεδόν ίδια και διαφέρουν σε specs ως προς το μέγεθος της οθόνης και η μπαταρία.

, Moto E4 & E4 Plus: Επίσημα με οθόνες 5″ & 5.5″ και οικονομικά

Τα νέα Moto E4 & E4 Plus τρέχουν Android 7.1 Nougat out of the box και διαθέτουν υδατοαπωθητική επίστρωση.

Ξεκινάμε με το Moto E4, το οποίο ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών 720p, έχει διαστάσεις 144.5 x 72 x 9.3 χλστ. και μπαταρία 2800mAh. Μέσα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 427 (ή Snapdragon 425 σε κάποια μοντέλα), αλλά και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η μνήμη RAM είναι 2GB, η ενσωματωμένη μνήμη 16GB, έχει κάμερα 8 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με δικό της LED flash.

, Moto E4 & E4 Plus: Επίσημα με οθόνες 5″ & 5.5″ και οικονομικά

Το Moto E4 Plus έχει μεγαλύτερη οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 720p και αρκετά μεγάλη μπαταρία στα 5000mAh, με την οποία μπορεί να αντέξει έως και 2 μέρες με μια μόνο φόρτιση. Έχει διαστάσεις 155 x 77.5 x 9.55 χλστ., έχει μέσα τον ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 427, μνήμη RAM 2GB και χωρητικότητα 16GB/32GB. Διαθέτει επίσης αισθητήρα αποτυπωμάτων, κάμερα 13 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με LED flash.

Η τιμή του Moto E4 Plus στην Ευρώπη θα είναι 199 ευρώ και του Moto E4 στα 149 ευρώ. Η διαθεσιμότητα ξεκινά από αυτόν τον μήνα.

, Moto E4 & E4 Plus: Επίσημα με οθόνες 5″ & 5.5″ και οικονομικά

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgaras

Θα τα τσιμπησω και τα δυο το μεγαλο για μενα και το μικρο για δωρο ειναι μικρη κατηγορια με επιδοσεις μεσαιας ειδικα το μεγαλο τι μπαταρια ειναι αυτη 5000 mah οχι δυο μερες 5 θα βγαζει εδω το δικο μου huawei p9 lite και βγαζει 2 μερες με full hd οθονη και μπαταρια 3000 mah μπραβο μοτορολα

Xiaomi fanboy

Μπράβο lenóvo θες να πεις…

raziel

Επειδη ακουω διαφορα να λεει ο καθενας για ποσο του βγαζει και λενε μερικοι που ειναι πραγματικα ψέματα που λενε ειμαι ολη μερα στο ιντερνετ και μου βγαζει 2 3 μερες με μια μπαταρια πχ 3000 ,προσωπικα για εμενα μεγαλο ψεμα .Ειχα το note 4 samsung 3220 μπαταρια και αμα το ειχα ανοιχτο full χρυση σταματητα απο 5 μεχρι 7 ωρες και πολυ λεω με μια πιο νορμαλ χρυση σου εβγαζε την ημερα.Πηρα τωρα ενα lenovo με 5100 και μου βγαζει ανετα 24 ωρες ανετα ομως και με μια νορμαλ χρυση 1,5 με 2 μερες για οποιον ενδιαφερεται να ξερει πανω κατω τι θα δει με μια μπαταρια 5000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.