Moto E4 Plus: Ποζάρει σε press renders

moto e4 plus renders, Moto E4 Plus: Ποζάρει σε press renders

H Lenovo έκανε πρόσφατα την ανακοίνωση των entry-level Moto C και Moto C Plus, ενώ σειρά αναμένεται να πάρουν τα Moto E4 και Moto E4 Plus. Εχθές διέρρευσε η λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του E4 Plus, ενώ σήμερα βλέπουμε πως θα είναι το design, χάρη στα leaked press renders.

Τα Moto E4 θα έρθουν να διαδεχτούν τα E3 και θα είναι μεταξύ της σειράς C και G, όσον αφορά στην τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

To Moto E4 Plus αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών 720p IPS LCD, κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6737M 1.3 GHz. Ανάλογα με την αγορά που θα κυκλοφορήσει, θα έχει 2 ή 3GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 16GB, με δυνατότητα επέκτασης.

Έχει υποστήριξη για 4G LTE, Bluetooth (4.2), NFC, Wi-Fi (n) και GPS. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι η μπαταρία 5000mAh, ωστόσο ζυγίζει 198 γρ. και έχει πάχος 9.55 χλστ.

Αναμένεται να τρέχει Android 7.1.1 Nougat και η τιμή του στην Ευρώπη θα είναι γύρω στα 190 ευρώ.

moto e4 plus renders, Moto E4 Plus: Ποζάρει σε press renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,