Moto E7: Επίσημα με κάμερα 48MP, Helio G25 και τιμή 120 ευρώ

Moto, Moto E7: Επίσημα με κάμερα 48MP, Helio G25 και τιμή 120 ευρώ

H Motorola ανακοίνωσε το νέο της entry-level smartphone, με την ονομασία Moto E7, το οποίο έρχεται με κάμερα 48MP και τιμή 120 ευρώ. Το νέο, προσιτό μοντέλο της εταιρείας προσφέρει οθόνη IPS 6,5 ιντσών με ανάλυση HD+, μεγάλα bezel περιμετρικά και ακόμα μεγαλύτερο chin.

Στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει ένα notch τύπου teardrop, το οποίο φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 5MP με f/2.2. Στο πίσω μέρος βλέπουμε το διπλό σύστημα κάμερας, το οποίο βρίσκεται σε τετράγωνο camera module στο κέντρο αλλά με τριγωνική στοίχιση μαζί με το φλας. Ο κύριος αισθητήρας είναι 48MP με εντυπωσιακό για την κατηγορία f/1.7, ενώ ο δεύτερος αισθητήρας είναι για macro λήψεις με ανάλυση 2MP.

Moto, Moto E7: Επίσημα με κάμερα 48MP, Helio G25 και τιμή 120 ευρώ

Στο εσωτερικό του Moto E7 υπάρχει το Helio G25 SoC, το οποίο προσφέρει οκτώ πυρήνες Cortrx-A53, συνοδευόμενο από μόλις 2GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 10W. Στην πλαστική του πλάτη, υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος, στο λογότυπο της εταιρείας.

Επίσης, η συσκευή προσφέρει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, αλλά και θύρα USB-C. Το Moto E7 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Δεκέμβριο σε τρία χρώματα: μαύρο, κόκκινο και μπλε.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.