Moto E7: Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν διπλή κάμερα και μεγάλο chin

, Moto E7: Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν διπλή κάμερα και μεγάλο chin

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του Moto E6 και μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Moto G 5G Plus η Motorola φαίνεται έτοιμη να παρουσιάσει την αναβάθμιση της οικονομικής της πρότασης. Η ιστοσελίδα 91mobiles μας φέρνει της πρώτες φωτογραφίες της επερχόμενης συσκευής, η οποία φαίνεται πως “φωνάζει” οικονομική από μακριά.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, το Moto E7 έχει αρκετά bezel περιμετρικά της οθόνης και μεγάλο chin στο κάτω μέρος, με τη μπροστινή κάμερα να βρίσκεται σε notch τύπου waterfall. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 6,2 ιντσών ανάλυσης HD+, με τη μπροστινή κάμερα να ανέρχεται στα 5MP.

, Moto E7: Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν διπλή κάμερα και μεγάλο chin

Το πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται πλαστικό, με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται στο λογότυπο της εταιρείας. Το δικό σύστημα κάμερας βρίσκεται σε κάθετη διάταξη στο αριστερό μέρος, με το setup να αποτελείται από κύρια κάμερα 13MP και μία ακόμα στα 2MP, χωρίς να γνωρίζουμε τη χρήση της δεύτερης κάμερας.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πηγές, η budget πρόταση της Motorola έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 632, μπαταρία 3.550mAh και 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ή 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή και διαθεσιμότητα.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.