Moto E7: Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν διπλή κάμερα και μεγάλο chin

, Moto E7: Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν διπλή κάμερα και μεγάλο chin

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του Moto E6 και μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Moto G 5G Plus η Motorola φαίνεται έτοιμη να παρουσιάσει την αναβάθμιση της οικονομικής της πρότασης. Η ιστοσελίδα 91mobiles μας φέρνει της πρώτες φωτογραφίες της επερχόμενης συσκευής, η οποία φαίνεται πως “φωνάζει” οικονομική από μακριά.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, το Moto E7 έχει αρκετά bezel περιμετρικά της οθόνης και μεγάλο chin στο κάτω μέρος, με τη μπροστινή κάμερα να βρίσκεται σε notch τύπου waterfall. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 6,2 ιντσών ανάλυσης HD+, με τη μπροστινή κάμερα να ανέρχεται στα 5MP.

, Moto E7: Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν διπλή κάμερα και μεγάλο chin

Το πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται πλαστικό, με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται στο λογότυπο της εταιρείας. Το δικό σύστημα κάμερας βρίσκεται σε κάθετη διάταξη στο αριστερό μέρος, με το setup να αποτελείται από κύρια κάμερα 13MP και μία ακόμα στα 2MP, χωρίς να γνωρίζουμε τη χρήση της δεύτερης κάμερας.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πηγές, η budget πρόταση της Motorola έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 632, μπαταρία 3.550mAh και 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ή 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή και διαθεσιμότητα.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

Motorola Edge 50 Neo: Αποκαλύφθηκαν render και προδιαγραφές

Το Motorola Edge 40 Neo, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόκειται να αποκτήσει διάδοχο, σύμφωνα με leak.

Smartphones Edge Motorola

Motorola Edge 50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη τον Ιούλιο και αυτή είναι η τιμή του

Η Motorola έχει ήδη παρουσιάσει το Edge 50 Ultra τον περασμένο μήνα, το οποίο ακολούθησαν άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα Fusion και Pro.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα Razr 50 και Razr 50 Ultra καθώς οι δύο συσκευές μαζεύουν πιστοποιήσεις.

Smartphones Moto Motorola

Moto G85: Φήμες θέλουν να έρχεται με διπλή κάμερα 50 MP

Η Motorola εργάζεται σε ένα midrange Moto G85 που θα κοστίζει 300 € στην Ευρώπη και εμφανίστηκε στο Geekbench με ένα chipset Snapdragon 4 Gen 3.