Moto G 2021: Η Motorola φέρνει 3 νέα smartphone στη σειρά G

Motorola, Moto G 2021: Η Motorola φέρνει 3 νέα smartphone στη σειρά G

Η Motorola παρουσίασε τρία νέα μοντέλα της σειράς Moto G για το 2021, κάθε ένα για διαφορετικές ανάγκες και χρήστες. Τα νέα μοντέλα είναι τα Moto G Stylus 2021, Moto G Power 2021 και Moto G Play 2021, με το μόνο κοινό στοιχείο μεταξύ τους να είναι η έλλειψη NFC. Τα τρία μοντέλα θα κυκλοφορήσουν προς το παρόν αποκλειστικά στην Αμερική.

Motorola, Moto G 2021: Η Motorola φέρνει 3 νέα smartphone στη σειρά G

Moto G Stylus 2021

Πρώτο έρχεται το Moto G Stylus 2021, η οικονομική πρόταση για όσους θέλουν πενάκι αλλά δε θέλουν να φτάσουν τιμολογιακά στο Galaxy Note 20. Το νέο μοντέλο έρχεται με οθόνη 6,8 ιντσών τεχνολογίας LCD, ανάλυσης FHD+ και ενσωματωμένο πενάκι. Η οθόνη έχει σχετικά μικρά bezel περιμετρικά και μεγάλο chin, ενώ στο πάνω αριστερό μέρος βλέπουμε τη selfie κάμερα των 16MP.

Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Snapdragon 678 SoC, το οποίο συνοδεύεται από 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας με κύριο αισθητήρα 48MP (f/1.7), ultrawide 8MP με οπτικό πεδίο 118 μοιρών, 2MP για macro λήψεις και 2MP αισθητήρας βάθους.

Η κάμερα του Moto G Stylus 2021 ανέρχεται στα 4.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μόλις 10W. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματώνεται στο power button, ενώ υπάρχει και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Αν και πλαστικό, ο σχεδιασμός του απωθεί το νερό, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη πιστοποίηση IP.

Η τιμή του Moto G Stylus 2021 ανέρχεται στα 299 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου.

Motorola, Moto G 2021: Η Motorola φέρνει 3 νέα smartphone στη σειρά G

Moto G Power 2021

Το επόμενο μοντέλο είναι το Moto G Power 2021, το οποίο έρχεται με οθόνη 6,6 ιντσών τεχνολογίας LCD, όμως με ανάλυση μόλις HD+. Πέραν του bezel και του chin, η οπή στα αριστερά φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 8MP.

Στο εσωτερικό του Moto G Power 2021 υπάρχει το Snapdragon 662 SoC, μαζί με 3GB ή 4GB μνήμης RAM και 32GB ή 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. H μπαταρία του ανέρχεται στα 5.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 15W.

Το τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος διατηρεί τον κύριο αισθητήρα των 48MP, όμως συνοδεύεται από2 αισθητήρες 2MP, για macro και portrait shots αντίστοιχα. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στο power button, ενώ η πλάτη του είναι από πλαστικό.

Το Moto G Power 2021 θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου με τιμή 249 δολάρια.

Motorola, Moto G 2021: Η Motorola φέρνει 3 νέα smartphone στη σειρά G

Moto G Play 2021

Το τελευταίο και μικρότερο μοντέλο της σειράς είναι το Moto G Play 2021. Το οικονομικό μοντέλο έρχεται με οθόνη 6,5 ιντσών τεχνολογίας IPS LCD, με ανάλυση 720p. Η selfie κάμερα των 5MP φιλοξενείται σε notch τύπου waterdrop στο πάνω μέρος.

Στο εσωτερικό του μικρότερου μοντέλου βλέπουμε το Snapdragon 460 SoC, συνοδευόμενο από 3GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 5.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 10W. Το διπλό σύστημα κάμερας αποτελείται από κύριο αισθητήρα 13MP και αισθητήρα βάθους 2MP.

Το Moto G Play 2021 κυκλοφορεί από σήμερα με τιμή 169 δολάρια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Καλύτερα να μείνουν στην Αμερική, από ό,τι φαίνεται…

Stefos

@George
Χαχαχαχαχαχα…έχεις τα δίκια σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.