Smartphones

Moto G (4th gen): Φωτογραφίζεται με αισθητήρα αποτυπώματος

Το μη ανακοινωμένο Moto G 2016 ή αλλιώς Moto G (4th gen) εμφανίζεται σε hands-on φωτογραφίες και μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο design. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που φαίνεται πως θα είναι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Στην μπροστινή πλευρά είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, τον οποίο είχε υποσχεθεί ο SVP της Lenovo, Chen Xudong. Να θυμίσουμε ότι η Motorola δεν ανήκει πλέον στην Google, αλλά στη Lenovo.

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο κεντρικό κουμπί, το οποίο έχει τετράγωνο σχήμα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα λειτουργεί ως home button. Η επίσημη ανακοίνωση από τη Lenovo είναι ότι όλα τα smartphones υπό το Moto brand, θα έχουν αναγνώστες δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσο για την πίσω πλευρά, η κάμερα διατηρεί το κάθετο design, αλλά δεν έχουμε πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Μιας και το κινητό εμφανίζεται ήδη σε live φωτογραφίες, είναι πολύ πιθανό να μην αργήσει και η επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Απριλίου 2016 8:26

Σχόλια

  • Οπα οπα μισό λεπτό.
    To brand tis Motorola δεν εξαλειφθηκε από την Lenovo?? Δλδ να μην υπάρχει πια???

  • @Mary.. Μήπως να είναι κανένα μικρόφωνο ε?? Τι λες μπορεί??
    @sera65.. Το motorola μένει.... το lenovo φεύγει..

  • Ιωάννη προφανώς και είναι μικρόφωνο γιατί είναι εκεί και όχι από κάτω εννοώ. Είναι άσχημο σε εκείνο το σημείο.

  • Θα μπορούσαν να βάλουν τον αισθητήρα ξέρω γω στο logo της motorola πίσω... Εκεί "καμπυλώνει" κιόλας οπότε θα ήταν και βολικό στην αίσθηση, και δε θα χαλούσε την αισθητική της συσκευής. Το κουμπάκι μου θυμίζει την αηδία το Samsung Star 2..

  • @Ιωάννης jb
    Κάνεις λάθος. Η Lenovo άλλαξε στρατηγική και θα απορροφήσει πλήρως την Motorola, δηλαδή πάει πια το Motorola brandname. Αυτό που θα κρατήσει θα είναι την λέξη "moto" για τα moto G και moto X. Δηλαδή πλέον τα καινούρια flagships θα ονομάζονται Lenovo moto X.

    Το moto dimple υποτίθεται θα γινόταν fingerprint sensor. Αντί αυτού η Lenovo αποφάσισε να βγάλει τα stereo speakers και να βάλει physical home button με fingerprint sensor. Ναι, πολύ έξυπνο Lenovo, θάψε κι άλλο τη σειρά moto, μπορείς.

  • Ας πω κι εγώ ένα άσχετο... το Moto E (2015) πήρε μια χαρά εδώ και λίγο καιρό την 6.0 και πετάει.

    Ιδίως αυτό το χαρακτηριστικό με την ενοποίηση της μνήμης (ram και κάρτα sd) είναι πολύ χρήσιμο και δίνει ανάσα σε ένα κατά τ' άλλα κινητό των 8GB εσωτερικής μνήμης.

  • @nick2010
    ενοποίηση της μνήμης (ram και κάρτα sd)

    Το σωστο ειναι ... eeprom και κάρτα sd (eeprom = flash memory)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.