Moto G4 Plus: Με μνήμη RAM 3GB και κάμερα 16 Megapixel;

Τα Motorola DROID και Moto X4, από τα οποία διέρρευσαν σήμερα renders, δεν είναι τα μόνα smartphones που έχει στα σκαριά η εταιρεία, που ανήκει πλέον στη Lenovo. Περιμένουμε και την ανακοίνωση του Moto G4 Plus, η ύπαρξη του οποίου είχε ακουστεί εδώ και καιρό.

Το Moto G4 Plus πέρασε από το ινδικό website Zauba που καταμετρά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές στη χώρα και επιβεβαιώνει την ύπαρξή του.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Moto G4 Plus λέγεται ότι θα έρθει με μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel. Υπάρχουν φήμες για laser autofocus και NFC, όμως δεν γνωρίζουμε τι επεξεργαστή θα φορά. Δεδομένου ότι πρόκειται για mid-ranger, όπως τα υπόλοιπα της σειράς, πολύ πιθανό να φορά Snapdragon 6XX chipset. Επιπλέον, υπάρχουν και πληροφορίες για το Moto G4 που λένε ότι θα ενσωματώνει μνήμη RAM 2GB, χωρητικότητα 16GB και κάμερα 13 Megapixel.

Η Motorola ανακοίνωσε ότι στις 17 Μαΐου θα πραγματοποιήσει press event, όπου είναι πολύ πιθανό να δούμε την επίσημη ανακοίνωση των Moto G4 και Moto G4 Plus.

moto g4 plus specs, Moto G4 Plus: Με μνήμη RAM 3GB και κάμερα 16 Megapixel;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Con456

Μου άρεσε . Αν παίζει καλη τιμη και αναβαθμίσεις οπως τα προηγούμενα Moto G , θα το σκεφτώ πολυ σοβαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.