Moto G5: Με αρχική τιμή από 189 ευρώ;

Στην έκθεση MWC 2017, που θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της 27 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου, η Lenovo αναμένεται να ανακοινώσει νέα Moto smartphones. Μεταξύ αυτών θα είναι τα Moto G5 και Moto G5 Plus.

Οι πληροφορίες που έρχονται σήμερα μιλούν για την τιμή του Moto G5. Ο Roland Quandt, που έχει αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστος στο παρελθόν, αναφέρει ότι η τιμή στην Ευρώπη θα ξεκινά από 189 ευρώ, γα την έκδοση με μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Το μοντέλο με μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 16GB ανεβαίνει στα 209 ευρώ, αλλά είναι πιο οικονομικό από το Μoto G4. (249 ευρώ).

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, από το Moto G5 περιμένουμε οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p και επεξεργαστή Snapdragon 430. Θα τρέχει Android 7.0 Nougat, φορά μπαταρία 2800mAh, κάμερα 13 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel

Η κυκλοφορία του Moto G5 φημολογείται μέσα στον Μάρτιο.

moto g5 price europe, Moto G5: Με αρχική τιμή από 189 ευρώ;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

Κάτι γίνεται…..

Humble opinion

Αν έβγαινε στην κυκλοφορία πριν 2 χρόνια, να υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον…Τώρα μάλλον όχι.

NickOS

2GB RAM + SD 430 = low end, οπότε θα έπρεπε να κοστίζει το πολύ 140€.
Οι τιμές των συσκευών έχουν ξεφύγει προς τα επάνω. Δεν υπάρχουν πλέον VFM συσκευές ανάλογες της διαθέσιμης τεχνολογίας.

Panos7GR

Πλεον δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την σειρά Moto G. Έχει χάσει πολλή από την αξιοπιστίατης μετά την full Lenovo εποχή. Καταρχάς με 2GB RAM και προπέρσινο επεξεργαστή, δεν πείθει για 150€+ τιμή.
Πρώην υπερικανοποιημένος κάτοχος Moto G 2nd Gen.

giorgis

Νickos διαβαζεις τι γραφεις ι οχι που εχεις δει 2gb ram και snapdragon 430 με 140 ευρω που λες εσυ ι αγορα παιζει με mediatek και 1 gb ram στην καλυτερη 2 gb ram και τιμες 120 με 130 βλεπε lenovo kai mls και μην ξεχνας οτι μιλαμε για οθονη full hd και οχι hd που βρισκεις σπανια στην τιμη αυτη ολες ειναι hd εκτος του honor 7 lite που ειναι full hd στα 179 ευρω

GS

Αδιάφοροοοο λέμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,