Moto G55 και Moto G35: Επίσημα με κάμερες 50 MP

Motorola G55, Moto G55 και Moto G35: Επίσημα με κάμερες 50 MP

Η Motorola ανακοίνωσε τα νέα της τηλέφωνα της σειράς Moto G – τα G55 και G35.

Οι δύο συσκευές μοιράζονται την πλειονότητα των προδιαγραφών και του σχεδιασμού τους, αλλά το G55 προσφέρει OIS για την κύρια κάμερα, ένα πιο ικανό chipset Dimensity 7025 και φόρτιση 30W.

Το Moto G55 διαθέτει μια οθόνη IPS LCD 6,5 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το Moto G35 διαθέτει την ίδια ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης, αλλά μεγαλύτερη διαγώνιο 6,72 ιντσών. Και τα δύο τηλέφωνα μοιράζονται την ίδια μπροστινή κάμερα 16 MP που βρίσκεται μέσα στην εγκοπή με διάτρηση.

Και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν κύριες κάμερες 50 MP, αν και, όπως είπαμε, μόνο αυτή στο G55 έχει OIS. Η δευτερεύουσα μονάδα και στα δύο τηλέφωνα είναι ultrawide 8 MP.

Το Moto G55 διαθέτει chipset Dimensity 7025 μαζί με 4/8/12 GB RAM και 128/256 GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ το G35 λαμβάνει ένα τσιπ Unisoc T760 με 4 GB RAM και 128/256 GB αποθηκευτικό χώρο. Και οι δύο συσκευές λαμβάνουν κάρτες microSD έως 1 TB.

Τα τηλέφωνα έχουν μπαταρίες 5.000 mAh με φόρτιση 33W στο G55 και 18W στο G35. Η πλευρά του λογισμικού καλύπτεται από το Android 14 με το skin Hello UI της Motorola. Και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένους στο πλάι, υποδοχές ακουστικών 3,5 mm και στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos.

Το Moto G55 διατίθεται σε χρώματα Twilight Purple (vegan δέρμα), Smoky Green (vegan δέρμα) και Forest Grey και ξεκινά από 249 € στην Ευρώπη.

Το Moto G35 διατίθεται σε Leaf Green (vegan δέρμα), Guava Red και Midnight Black για 199 € .

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.