Moto G9 Plus: Ανακοινώθηκε επίσημα με Snapdragon 730 και μπαταρία 5.000mAh

, Moto G9 Plus: Ανακοινώθηκε επίσημα με Snapdragon 730 και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της πρόταση στη μεσαία κατηγορία, παρουσιάζοντας το Moto G9 Plus. Το νέο smartphone έρχεται με οθόνη 6,8 ιντσών FHD+ τεχνολογίας LCD, με υποστήριξη περιεχομένου HDR10. Η οθόνη έχει μία οπή στο αριστερό της μέρος, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 16MP.

Στο εσωτερικό του Moto G9 Plus υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 730G, συνοδευόμενος από 4GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 5.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W, ενώ ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στα πλαϊνά, κάτω από τα πλήκτρα για την ένταση του ήχου. Επίσης, η συσκευή διαθέτει NFC και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

, Moto G9 Plus: Ανακοινώθηκε επίσημα με Snapdragon 730 και μπαταρία 5.000mAh

Στο πίσω μέρος του Moto G9 Plus βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 64MP, ευρυγώνιο αισθητήρα 8MP με οπτικό πεδίο 118 μοιρών, 2MP αισθητήρα για λήψεις macro και 2MP αισθητήρα βάθους. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά σε Rose Gold και Indigo Blue στην αγορά της Βραζιλίας, με τιμή περίπου 395 ευρώ. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν αν θα διατεθεί και σε άλλες χώρες.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Κάπως λίγα τα 4GB πλέον, αγαπητοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.