Moto G9 Power και G 5G: Νέες mid-range προτάσεις της Motorola

Motorola, Moto G9 Power και G 5G: Νέες mid-range προτάσεις της Motorola

Η Motorola ανακοίνωσε και επίσημα δύο νέες προτάσεις στη mid-range κατηγορία, με τα Moto G9 Power και G 5G να έρχονται στην Ευρώπη. Το πρώτο είναι το οικονομικό μοντέλο της εταιρείας με μεγάλη αυτονομία, ενώ το δεύτερο είναι η πιο προσιτή 5G πρόταση που έχουμε δει από τη Motorola.

Motorola, Moto G9 Power και G 5G: Νέες mid-range προτάσεις της Motorola

Moto G9 Power

Το Moto G9 Power έρχεται με οθόνη LCD 6,8 ιντσών ανάλυσης HD+, με οπή στα αριστερά, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 16MP. Τα bezel περιμετρικά είναι αρκετά μεγάλα, ενώ βλέπουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος της οθόνης. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 662, συνοδευόμενος από 4GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Στο πίσω μέρος υπάρχει το τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 64MP, 2MP αισθητήρα βάθους και έναν 2MP αισθητήρα για λήψεις macro. Στο κέντρο της πλάτης βλέπουμε το λογότυπο της Motorola, όπου είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, ενώ η μπαταρία του ανέρχεται στα 6.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης 20W.

To Moto G9 Power θα κυκλοφορήσει άμεσα σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης σε δύο χρώματα, Electric Violet και Metallic Sage. Η τιμή του ανέρχεται στα 200 ευρώ.

Motorola, Moto G9 Power και G 5G: Νέες mid-range προτάσεις της Motorola

Moto G 5G

Η Motorola ρίχνει στη μάχη το πρώτο της οικονομικό 5G smartphone με την ονομασία G 5G. Το νέο μοντέλο έρχεται με LCD οθόνη 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Στο κέντρο της οθόνης υπάρχει η οπή για τη selfie κάμερα των 16MP, ενώ βλέπουμε τα ίδια bezel αλλά και το μεγάλο chin που έχει και το πιο οικονομικό G9 Power.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο Snapdragon 750G, συνοδευόμενος από 4GB ή 6GB μνήμης RAM και 64GB ή 128GB επεκτάσιμου χώρου αποθήκευσης αντίστοιχα. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 5.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 20W. Η συσκευή έχει πιστοποίηση IP52 για προστασία από πιτσιλιές, ενώ διατηρεί και τη θύρα ακουστικών των 3,5 χιλιοστών.

Στο πίσω μέρος υπάρχει το τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultrawide και 2MP αισθητήρα για λήψεις macro. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στο λογότυπο της Motorola. Η mid-range συσκευή θα κυκλοφορήσει άμεσα σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, με τη τιμή του βασικού μοντέλου να ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.