Moto S50: Πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ αποκαλύπτει προδιαγραφές της συσκευής

Motorola S50, Moto S50: Πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ αποκαλύπτει προδιαγραφές της συσκευής

Μια πιστοποίηση για το Moto S50 (XT2309-5), το οποίο πιστεύεται ότι είναι το Μotorola Edge 50 Neo αλλά για την κινεζική αγορά, εντοπίστηκε στη ρυθμιστική βάση TENAA της Κίνας.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη OLED 6,36 ιντσών και ανάλυση FHD+. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης μια selfie κάμερα 32 MP και ένα σύστημα τριπλής πίσω κάμερας που αποτελείται από τον κύριο αισθητήρα 50 MP, ultrawide φακό 13 MP και τηλεφακό 10 MP (οπτικό ζουμ 3x).

Motorola S50, Moto S50: Πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ αποκαλύπτει προδιαγραφές της συσκευής

Το S50 είναι εξοπλισμένο με ένα chipset που διαθέτει βασική συχνότητα πυρήνα 2,5 Ghz. Θα μπορούσε να είναι το Dimensity 7300.

Ακόμα, επιβεβαιώνονται οι διαστάσεις του τηλεφώνου που είναι 154,1×71,2×8,1 χιλιοστά. Ζυγίζει 172 γραμμάρια. Το Moto S50 διαθέτει επίσης μπαταρία 4.310 mAh η οποία αναμένεται να διαθέτει φόρτιση 68 W. Το Moto S50 θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τις επόμενες εβδομάδες και θα είμαστε σε επιφυλακή για περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι τότε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 Neo: Επίσημο το compact τηλέφωνο – Το Edge 50 είναι πλέον παγκόσμιο

Η Motorola αποκάλυψε το Edge 50 Neo, ένα compact και με ενδιαφέροντα σχεδιασμό τηλέφωνο, και ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Moto G55 και Moto G35: Επίσημα με κάμερες 50 MP

Η Motorola ανακοίνωσε τα νέα της τηλέφωνα της σειράς Moto G – τα G55 και G35, που μοιράζονται την πλειονότητα των προδιαγραφών τους.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Neo: Αυτό θα είναι το chipset του smartphone

Η Motorola αναμένεται να κυκλοφορήσει το Edge 50 Neo τον επόμενο μήνα και το τηλέφωνο λέγεται ότι θα έχει chipset Dimensity 7300.

Smartphones Moto Motorola

Moto G Power (2025): Διαρροή αποκαλύπτει σύστημα τριπλής κάμερας

H Motorola θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τηλέφωνα Moto G Power μετά το τελευταίο που κυκλοφόρησε το Μάρτιο και έχει συγκεντρώσει αρκετή προσοχή.