Moto X (2016): Στο GFXBench με οθόνη 5.5″ QHD, dual-camera, 4GB RAM

Όταν ανακοινώθηκε η σειρά Moto Z, θεωρήθηκε ότι θα έρθει να αντικαταστήσει το Moto X ως η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας που ανήκει πλέον στη Lenovo. Ωστόσο, η Motorola βγήκε λίγο αργότερα να επιβεβαιώσει ότι η σειρά X παραμένει ζωντανή.

Σήμερα φαίνεται πως διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Motorola Moto X (2016), το οποίο εμφανίστηκε στο GFXBench. Έχει αριθμό μοντέλου XT1650, ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, μέσα έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 2.1GHz και Adreno 530 GPU. Η μνήμη RAM είναι 4GB και η ενσωματωμένη μνήμη 32GB.

Τρέχει Android Marshmallow, στην πλάτη έχει διπλή κάμερα 21 Megapixel και 13 Megapixel με 4K video, η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel.

Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια με του Moto Z Force, εκτός της dual κάμερας στην πλάτη του κινητού. Ίσως η Lenovo αποφασίσει να τα κρατήσει περίπου στο ίδιο επίπεδο, να τα διαφοροποιήσει ως προς την κάμερα και τα Moto Mods, τα οποία δεν είναι σαφές αν θα υποστηρίζει η σειρά X.

Μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

moto x 2016 benchmark, Moto X (2016): Στο GFXBench με οθόνη 5.5″ QHD, dual-camera, 4GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Οι android κατασκευαστες κανουν σαν ακορεστα λιγουρια ωρες ωρες βγαζουν 3 κ 4 συσκευες για τον ιδιο σκοπο στην ίδια κατηγορια με πρωταθλητη την samsung που εχω χάσει μπαλα με σειρα A,J,E κ ισως υπαρχει κ αλλη δε γνωριζω.τωρα η lenovo τι ειναι αυτο;πραγματικα γιατι;

Akis

Πολύ σωστά George. Έχω χάσει την μπάλα (αλλά δεν με ενδιαφέρει πλέον).

giannis

Πάλι 5.5 ίντσες;

Darth

@giannis λιγοτερο δυσκολα γιατι
η θα πρεπι να αυξήσουν αρκετα το πάχος
η να βαλουν πολυ μικρη μπαταρια (3 φορτίσεις την μερα σκεψου)

tester

Πάντως το Moto Z Force αν έρθει σε λογική τιμή και με καλή κάμερα θα κοντράρει στα ίσια το S7.

giannis

@Darth Πρώτον δεν ξέρουμε τι πάχος θα έχει και δεύτερον που το κακό να έχει μεγάλο πάχος (7 ή 8 χιλ.)!; Άλλωστε υπάρχει το galaxy s7 στις 5.2″ χωρίς να ισχύει κάνενα απ’ αυτά που είπες. Κανόνικα δεν θα με ‘νοιάζε αλλά μου αρέσουν οι συσκευές της motorola λόγω και του σχεδόν stock android και έτσι περίμενα κάτι στις 5-5.2″.

Darth

@giannis το ξερω οτι υπάρχει με την μπαταρια να είναι στε επίπεδα με μια μνήμη από χρυσόψαρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.