Moto X (2016): Το Geekbench δείχνει Snapdragon 820 και 4GB RAM

Η Motorola ετοιμάζει τη νέα της ναυαρχίδα για το 2016 και μια συσκευή με κωδική ονομασία μοντέλου Motorola XT1650 πέρασε για δοκιμή από το Geekbench. Θεωρείται ότι είναι το Moto X (2016), το οποίο μας δείχνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το μη ανακοινωμένο smartphone έχει μνήμη RAM 4GB και φορά τη ναυαρχίδα της Qualcomm, Snapdragon 820, η οποία έχει μπει σχεδόν σε όλα τα top-end μοντέλα των μεγάλων ονομάτων και όχι μόνο. Επιπλέον, το συγκεκριμένο prototype που δοκιμάστηκε, τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow.

Τα σκορ που δίνει το Motorola XT1650 (2309 single-core, 5344 multi-core) είναι παρόμοια με αυτά των υπόλοιπων μοντέλων που κυκλοφορούν με επεξεργαστή Snapdragon 820.

Η επίσημη ανακοίνωση του Moto X (2016) μπορεί να γίνει στις 9 Ιουνίου, σε event που έχει επιβεβαιωθεί από τον CEO της Lenovo (στην οποία και ανήκει η Motorola). Επιπλέον, μιας και υπάρχουν φήμες ότι η Google θα δώσει την τελική έκδοση του Android N νωρίτερα φέτος, δεν αποκλείουμε την πιθανότητα να τρέχει Android N αντί για Marshmallow.

moto x 2016 benchmark, Moto X (2016): Το Geekbench δείχνει Snapdragon 820 και 4GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.