Moto X (2016): Επιβεβαιώνει την ύπαρξή παίρνοντας πιστοποίηση

Όπως όλα δείχνουν η σειρά Moto X δεν έχει πεθάνει και η Lenovo, στην οποία ανήκει πλέον η Motorola, έχει στα σκαριά το νέο Moto X (2016). Το μη ανακοινωμένο smartphone πέρασε για πιστοποίηση από την κινέζικη CCC (China Compulsory Certificate).

Το smartphone που πέρασε από την CCC έχει κωδική ονομασία XT1662, ίδια με αυτό που είχε εμφανιστεί πριν από μερικούς μήνες στη βάση δεδομένων του GFX Bench.

Εκεί είχε φανεί ότι φορά οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 1080p, “Android Google Play Edition”, κάμερα 16 Megapixel (2160p) και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel (1080p). Ο επεξεργαστής είναι MediaTek Helio P10 (MT6755) και η μνήμη RAM 3GB.

Οι φήμες όμως κάνουν λόγο και για ένα ακόμη μοντέλο Moto X με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD και επεξεργαστή Snapdragon 820. Και τα δυο μοντέλα θα έχουν λεπτό modular (αρθρωτό) design όπως το Moto Z.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο, επομένως κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

moto x 2016 certification, Moto X (2016): Επιβεβαιώνει την ύπαρξή παίρνοντας πιστοποίηση

moto x 2016 certification, Moto X (2016): Επιβεβαιώνει την ύπαρξή παίρνοντας πιστοποίηση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Android Google Play Edition και MediaTek επεξεργαστής; Λίγο δύσκολο…

Βύρωνας Λαδιάς

Τι είναι Android Google Play Edition

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Moto C Moto G

Motorola: Διέρρευσε ολόκληρο το Moto lineup

Εννέα μοντέλα αναμένεται να κυκλοφορήσει η Motorola Mobility σύμφωνα με παρουσίαση που διέρρευσε και δείχνει ολόκληρη τη σειρά Moto, της εταιρείας για φέτος. Η παρουσίαση φαίνεται να είναι η ίδια με αυτή που είδαμε το Moto X.

Smartphones Moto X Moto X 2017 Motorola

Διέρρευσε παρουσίαση του Moto X 2017

Τελικά φαίνεται ότι το Moto X 2017 δεν είναι απλή εικασία ή μια ακόμα φήμη, αλλά πραγματικότητα, καθώς διέρρευσε παρουσίαση που απεικονίζει το νέο μοντέλο της σειράς X της Motorola, ενώ την ύπαρξή του επιβεβαίωσε κι ο Evan Blass.

Smartphones Lenovo Moto Moto X

Moto X (2017): Διέρρευσαν renders και video

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος του το 2016, διέρρευσαν renders από ένα μη ανακοινωμένο smartphone, το οποίο δεν μας έχει απασχολήσει πολύ. Πρόκειται για το Moto X (2017), που μας δίνει μια γεύση για το πιθανό design του.

Smartphones Moto X Moto X 2017

Moto X (2017): Οι πρώτες εικόνες με μεταλλική κατασκευή, τεράστια κάμερα

Με την ανακοίνωση των Moto Z μέσα στη χρονιά, πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα κάνει η Lenovo με τη σειρά του Moto X. Πριν την ανακοίνωση του Moto Z το ήταν η ναυαρχίδα της Motorola, επομένως η τύχη της σειράς ήταν αμφίβολη.