Moto Z Play: Ηands on φωτογραφίες σε δυο χρώματα

Πριν από δυο μήνες και κάτι η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα τα Moto Z και Moto Z Force, ενώ τώρα περιμένουμε το τρίτο μέλος της σειράς που θα είναι το Moto Z Play. Το μη ανακοινωμένο smartphone ποζάρει στην κάμερα σε hands on φωτογραφίες, ενώ περιμένουμε να γίνει επίσημο.

Το Moto Z Play εμφανίζεται σε δυο χρώματα, λευκό και μαύρο, ενώ το design του είναι σχεδόν ίδιο με των Moto Z και Moto Z Force, εκτός από την πλάτη η οποία μοιάζει να είναι κατασκευασμένη από γυαλί και όχι από μέταλλο όπως στις δυο παραπάνω ναυαρχίδες.

Στο εσωτερικό υπάρχουν περισσότερες αλλαγές, με το Moto Z Play να αναφέρεται ότι θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 625, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, κάμερα 16MP και εμπρόσθια κάμερα 5MP. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μπαταρία 3510mAh, θα τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow και θα είναι συμβατό με τα MotoMods.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα κάνει η Lenovo την επίσημη ανακοίνωση, αλλά μιας και πλησιάζει η IFA 2016 δεν είναι απίθανο να την δούμε εκεί, όπου όπως κάθε χρόνο θα βρίσκεται και το Techblog.

moto z play photos, Moto Z Play: Ηands on φωτογραφίες σε δυο χρώματα

moto z play photos, Moto Z Play: Ηands on φωτογραφίες σε δυο χρώματα

moto z play photos, Moto Z Play: Ηands on φωτογραφίες σε δυο χρώματα

moto z play photos, Moto Z Play: Ηands on φωτογραφίες σε δυο χρώματα

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τασος

Ίδιο και το γυαλί που φοράνε και τα galaxy φενεται αλλά ωραίο και το ασπρο καλό δείχνει από πίσω.το μπροστά όπως λένε και οι περισσοτεροι δείχνει λίγο άσχημο αλλά συνηθίζεται πιστεύω.αμα έρθει και σε καλή τιμή θα αξίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,