Smartphones

Το Moto Z2 Play εμφανίστηκε στο TENAA

Ένα μοντέλο που εικάζεται ότι είναι το Moto Z2 Play εμφανίστηκε στο Κινέζικο ηλεκτρονικό κατάστημα TENAA. Η συσκευή που φέρει τον αριθμό XT1710-08 διαθέτει μονή οπίσθια κάμερα με φλας dual-LED. Το μοντέλο του επεξεργαστή της συσκευής δεν αναγράφεται στην καταχώρηση του TENAA, ώστε οι ενδείξεις να είναι ακόμη μεγαλύτερες ότι πρόκειται για το Moto Z2 Play.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό του, το μοντέλο έχει όλα του τα κουμπιά στην δεξιά πλευρά της συσκευής με την αριστερή να μην έχει καθόλου κουμπιά.

Επιπλέον, το επίμαχο μοντέλο έχει εσωτερική χωρητικότητα 64GB, επεκτάσιμη μέσω microSD, RAM 4 GΒ και χρονισμό επεξεργαστή στα 2,2 GHz.

Για λειτουργικό τρέχει το Android 7.1.1 Nougat. Η οπίσθια κάμερα έχει αισθητήρα 12 MP και η μπροστινή 5 MP, γεγονός που ανταποκρίνεται σε προηγούμενες διαρροές. Η οθόνη του είναι OLED, 5,49 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 2820mAh.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% σίγουρο ότι πρόκειται για το Moto Z2 Play, οι εικόνες μοιάζουν με αυτές που έκαναν την εμφάνισή τους στις 16 Μαΐου.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.