Motorola: Ανακοίνωσε event στις 15 Δεκεμβρίου – Αναμένεται το Moto X40

Motorola Moto X40, Motorola: Ανακοίνωσε event στις 15 Δεκεμβρίου – Αναμένεται το Moto X40

Η Motorola ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει ένα νέο προϊόν στις 15 Δεκεμβρίου στην Κίνα και το teaser που μοιράστηκε στο Weibo περιλαμβάνει δύο smartphone, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του προϊόντος, με το Moto X40 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι αυτό.

Η Motorola δεν έχει αποκαλύψει τίποτα ακόμα για το X40, αλλά αναμένεται να έχει το Snapdragon 8 Gen 2 στο τιμόνι, αφού εντοπίστηκε στο AnTuTu με την τελευταία ναυαρχίδα πυριτίου της Qualcomm. Πρόκειται για ένα μοντέλο smartphone της Motorola με κωδικό XT2301-5 και τα σενάρια κάνουν λόγο ότι το X40 περιλαμβανόταν στο TENAA με τις εικόνες και τις προδιαγραφές του, συμπεριλαμβανομένης μιας κυρτής οθόνης FullHD+ 6,67″, 8GB/12GB/18GB RAM και 128G/256GB/512GB αποθηκευτικού χώρου.

Το XT2301-5 διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος (50MP+50MP+12MP), διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και διαθέτει μπαταρία ονομαστικής χωρητικότητας 4.950 mAh. Αν και υπάρχει μια άλλη παραλλαγή με ονομαστική χωρητικότητα κυψέλης 4.450 mAh.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.