Motorola: Ανακοίνωσε event στις 15 Δεκεμβρίου – Αναμένεται το Moto X40

Motorola Moto X40, Motorola: Ανακοίνωσε event στις 15 Δεκεμβρίου – Αναμένεται το Moto X40

Η Motorola ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει ένα νέο προϊόν στις 15 Δεκεμβρίου στην Κίνα και το teaser που μοιράστηκε στο Weibo περιλαμβάνει δύο smartphone, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του προϊόντος, με το Moto X40 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι αυτό.

Η Motorola δεν έχει αποκαλύψει τίποτα ακόμα για το X40, αλλά αναμένεται να έχει το Snapdragon 8 Gen 2 στο τιμόνι, αφού εντοπίστηκε στο AnTuTu με την τελευταία ναυαρχίδα πυριτίου της Qualcomm. Πρόκειται για ένα μοντέλο smartphone της Motorola με κωδικό XT2301-5 και τα σενάρια κάνουν λόγο ότι το X40 περιλαμβανόταν στο TENAA με τις εικόνες και τις προδιαγραφές του, συμπεριλαμβανομένης μιας κυρτής οθόνης FullHD+ 6,67″, 8GB/12GB/18GB RAM και 128G/256GB/512GB αποθηκευτικού χώρου.

Το XT2301-5 διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος (50MP+50MP+12MP), διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και διαθέτει μπαταρία ονομαστικής χωρητικότητας 4.950 mAh. Αν και υπάρχει μια άλλη παραλλαγή με ονομαστική χωρητικότητα κυψέλης 4.450 mAh.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.