Η Motorola παρουσίασε το πρώτο της κινητό με λειτουργικό σύστημα Android, το Motorola DEXT. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε το δικό της UI (User Inteface) το οποίο ονομάζει MOTOBLUR και θα “κάθετε” πάνω σε όλα τα κινητά Android που θα παρουσιάσει τους επόμενους μήνες. Το MOTOBLUR UI θα προάγει την επικοινωνία και τις social υπηρεσίες συγχωνεύοντας […]
Η Motorola παρουσίασε το πρώτο της κινητό με λειτουργικό σύστημα Android, το Motorola DEXT. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε το δικό της UI (User Inteface) το οποίο ονομάζει MOTOBLUR και θα “κάθετε” πάνω σε όλα τα κινητά Android που θα παρουσιάσει τους επόμενους μήνες. Το MOTOBLUR UI θα προάγει την επικοινωνία και τις social υπηρεσίες συγχωνεύοντας τις όλες σε ένα stream! Το Motorola DEXT αρχικά θα κυκλοφορήσει σε Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία και Λατινική Αμερική, ενώ στην Αμερική θα γίνει γνωστό με την κωδική ονομασία CLIQ.
Motorola DEXT
* Touch screen capabilities
* 5 megapixel camera with autofocus and connected to Facebook, Picassa, Photobucket or MySpace for easy uploading
* Video speed of 24 frames per second for easy capture & upload to share with friends, as well as playback capability for favorite YouTube™ videos
* A full HTML browser, 3G speed and Wi-Fi
* A 3.5 mm headset jack for your own headphones and easily connect to your music, create your own playlist or discover new music by seeing what your friends are listening to on LastFM
* Packed with Google Mobile Services: Maps, Talk, Mail, Voice Search, Integrated GPS for turn by turn directions and a rich HTML browser
* Access to thousands of applications through Android marketplace
* A removable 2GB MicroSD card
* Supports up to 32GB MicroSD for all of your photos, music and more
Η Motorola στη MWC 2026 παρουσιάζει το razr fold με Snapdragon 8 Gen 5 και μπαταρία 6000mAh, το edge 70 fusion με Sony LYTIA 710 και τα νέα moto buds 2 με ANC.
Η Motorola παρουσίασε το Razr Fold, ένα premium foldable smartphone που όμως δεν θα διατεθεί εμπορικά. Όλα όσα γνωρίζουμε για τη συσκευή και τη στρατηγική της εταιρείας.
Η Motorola ξεκίνησε επίσημο πρόγραμμα beta για το Android 17, το πρώτο μη-Google brand που το κάνει τόσο νωρίς. Διαθέσιμο για Moto Edge 2025, Moto G57 και G57 Power.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου