Motorola DEXT, Android με MOTOBLUR UI

Η Motorola παρουσίασε το πρώτο της κινητό με λειτουργικό σύστημα Android, το Motorola DEXT. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε το δικό της UI (User Inteface) το οποίο ονομάζει MOTOBLUR και θα “κάθετε” πάνω σε όλα τα κινητά Android που θα παρουσιάσει τους επόμενους μήνες. Το MOTOBLUR UI θα προάγει την επικοινωνία και τις social υπηρεσίες συγχωνεύοντας τις όλες σε ένα stream! Το Motorola DEXT αρχικά θα κυκλοφορήσει σε Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία και Λατινική Αμερική, ενώ στην Αμερική θα γίνει γνωστό με την κωδική ονομασία CLIQ.

, Motorola DEXT, Android με MOTOBLUR UI

Motorola DEXT
* Touch screen capabilities
* 5 megapixel camera with autofocus and connected to Facebook, Picassa, Photobucket or MySpace for easy uploading
* Video speed of 24 frames per second for easy capture & upload to share with friends, as well as playback capability for favorite YouTube™ videos
* A full HTML browser, 3G speed and Wi-Fi
* A 3.5 mm headset jack for your own headphones and easily connect to your music, create your own playlist or discover new music by seeing what your friends are listening to on LastFM
* Packed with Google Mobile Services: Maps, Talk, Mail, Voice Search, Integrated GPS for turn by turn directions and a rich HTML browser
* Access to thousands of applications through Android marketplace
* A removable 2GB MicroSD card
* Supports up to 32GB MicroSD for all of your photos, music and more

, Motorola DEXT, Android με MOTOBLUR UI

, Motorola DEXT, Android με MOTOBLUR UI

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πανέμορφο κινητό απο την motorola με πλήρες πληκτρολόγιο και λειτουργικό Android.Μπράβο στην motorola εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ.Το μόνο που μένει είναι να το υποστηρίξει καλά,υπάρχουν άλλες εταιρείες με μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοια κινητά (πάντως απο μπαταρία πρέπει να είναι το μοναδικό του είδους με τόση μεγάλη μπατρία).Μια χαμηλή τιμή για αρχή και λόγο της μεγάλης μπαταρίας,του android και του πλήρες πληκτρολογίου πιστεύω προσωπικά ότι το κινητό μπορεί να πουλήσει αρκετά.Βλέπουμε τι θα κάνει η motorola.

isidorosr20595

Επιτέλους ξαναβγάζει κινητό η Motorola. Υπήρχαν καιρό οι φήμες για κινητό με Android από την Motorola.
Πιστεύω πως θα την “σώσει” αυτό το κινητό! Άμα κάνει γύρω στα 450 ευρώ και είναι όμορφο θα κάνει πολλές πωλήσεις.
Έτσι όπως είναι τα “συνεφάκια” και τα wibgets στην αρχική οθόνη μου θυμίζει Ν97.
Τα HTC μου αρέσει πολύ περισσότερο γιατί έχει αυτή τη μικρή κλίση εκεί που είναι τα κουμπιά που μου αρέσουν πάρα πολύ όλα τους και οι άλλες οθόνες για wibgets μου αρέσουν πολύ και είναι πάρα πολυ χρήσιμες.

isidorosr20595

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.