Motorola DROID και Moto X4: Διέρρευσαν renders

Μέσα από το Google+ διέρρευσαν renders που δείχνουν δυο μη ανακοινωμένα smartphones της Motorola, τα DROID και το επόμενης γενιάς Moto X, που αποκαλείται Moto X4. Το DROID προορίζεται για την αμερικάνικη Verizon και χρησιμοποιεί διαφορετικό pattern στην πλάτη από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

DROID
Η κάμερα στην πλάτη του DROID είναι στρογγυλή και προεξέχει. Θυμίζει το design του Motorola Moto 360, όπου η κάτω πλευρά είναι κομμένη από τον υπόλοιπο κύκλο και εκεί έχει τοποθετηθεί το flash για την κάμερα. Στην κάτω πλευρά φαίνεται να υπάρχει το ηχείο και ακριβώς από κάτω το DROID brand. To frame φαίνεται να είναι μεταλλικό με στρογγυλές γωνίες και 3 ξεχωριστά κουμπιά (volume και power buttons).

Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει ένα κεντρικό κουμπί, όπου θα είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στην οθόνη υπάρχει widget για καιρό και ώρα, αυτό ίσως υποδηλώνει κάποιο always-on display feature. Στην επάνω πλευρά ίσως τοποθετηθεί flash μαζί με την μπροστινή κάμερα.

motorola droid moto x4, Motorola DROID και Moto X4: Διέρρευσαν renders

Moto X4

Το επόμενης γενιάς Moto X (Moto X4) φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, η κάμερα θυμίζει και πάλι το Moto 360 με ενσωματωμένο το flash στην κάτω πλευρά, όμως φαίνεται να έχει ακόμη 2 στοιχεία. Στην κάτω πλευρά διακρίνονται κάτι σαν dock connectors ενώ στο πλάι υπάρχουν και πάλι 3 ξεχωριστά κουμπιά.

Κάτω από την οθόνη είναι τοποθετημένο το κεντρικό κουμπί όπου αναμένεται να μπει ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος. Στην λευκή έκδοση διακρίνονται 3 αισθητήρες κίνησης, ένας στην επάνω πλευρά και οι άλλοι 2 κάτω. Επίσης, βλέπουμε και πάλι το flash για την μπροστινή κάμερα.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για renders που διέρρευσαν, άρα δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αυτές οι τελικές συσκευές.

motorola droid moto x4, Motorola DROID και Moto X4: Διέρρευσαν renders

motorola droid moto x4, Motorola DROID και Moto X4: Διέρρευσαν renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Μακάρι το Droid να έμοιαζε με το πρώτο (Milestone) και να είχε φυσικό πληκτρολόγιο, ωστόσο να μην αυξανόταν σημαντικά το πάχος της συσκευής

Τασος

Εμένα γιατί μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ η πλάτη του. Καλά στο άσπρο μπροστά και κάτω είναι σαν φατσουλα ( • [] • ) χαχα .

Γιαννης

απο πισω ειναι τελειο απο μπροστα απλα καλο για να δουμε κ τα σπεξ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Reviews featured Hands-on Moto

Moto Edge 40 Neo review: Καλό πακέτο

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Moto Edge 40 Neo με επεξεργαστή MediaTek 7030 5G, 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου και Android 13 με υπόσχεση για 2 OS updates.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones Motorola RAZR

Motorola Razr 40 Ultra: Renders αποκαλύπτουν τα τρία χρώματα του clamshell

Renders του επερχόμενου Motorola Razr 40 Ultra, της premium έκδοσης του clamshell, δημοσίευσε ο διάσημος και αξιόπιστος leaker Evan Blass.