Motorola DROID: Διέρρευσε η νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο μαζί και τα MotoMods

Δεν είναι η πρώτη φορά – και προφανώς ούτε η τελευταία – που ο Evan Blass από το @evleaks καταφέρνει και μας δείχνει μια σειρά smartphone πριν την επίσημη παρουσίαση, όπως με τα νέα Motorola DROID.

Αυτή τη νέα σειρά DROID της Motorola – θυγατρική πλέον της Lenovo – αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 9 Ιουνίου σε event που θα πραγματοποιήσει η Motorola. Στη φωτογραφία βλέπουμε την πλάτη από τρεις συσκευές, όλες με το λογότυπο της Motorola στην πλάτη. Οι πληροφορίες θέλουν αυτές οι συσκευές να έρθουν με το λογότυπο της Verizon στην εμπρός πλευρά μιας και η σειρά έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Αμερικανικό δίκτυο!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει άλλη μια φωτογραφία που διέρρευσε και πάλι ο Evan Blass και σε αυτή βλέπουμε τρία εναλλασσόμενα backplates τα οποία ονομάζονται MotoMods και θα είναι συμβατά με επερχόμενα μοντέλα της εταιρείας. Τα τρία backplates έρχονται το κάθε ένα με διαφορετικό χαρακτηριστικό. Το ένα διαθέτει projector, το άλλο JBL ηχεία και το τρίτο μια κάμερα Hasselblad.

Άλλες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμη, οπότε μάλλον θα χρειαστούμε υπομονή μέχρι και τις 9 Ιουνίου.

Motorola DROID, Motorola DROID: Διέρρευσε η νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο μαζί και τα MotoMods

Motorola DROID, Motorola DROID: Διέρρευσε η νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο μαζί και τα MotoMods

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Άψογα!

panos

Αν ισχύει αυτο, τότε πολλά μπράβο !!!!
και εμφανιση super και σωστος τρόπος για να αλλάζεις modules

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto X Motorola Android Smartphones Motorola DROID

Motorola DROID και Moto X4: Διέρρευσαν renders

Μέσα από το Google+ διέρρευσαν renders που δείχνουν δυο μη ανακοινωμένα smartphones της Motorola, τα DROID και το επόμενης γενιάς Moto X, που αποκαλείται Moto X4. Το DROID προορίζεται για την αμερικάνικη Verizon και χρησιμοποιεί διαφορετικό pattern στην πλάτη από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Smartphones Moto X Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Touchless Control app με δυνατότητα ανάγνωσης notifications

Μια νέα έκδοση της εφαρμογής Touchless Control app είναι διαθέσιμη στο Google Play από την Motorola. Η εφαρμογή προσφέρει πλέον την δυνατότητα ανάγνωσης των notifications της συσκευής, απαντώντας στο ερώτημα “What’s up?” (ή “Read Notifications”) του χρήστη. Η δυνατότητα ανάγνωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με το Google Now, λέγοντας απλά “Ok, Google Now, […]

Smartphones Android Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Droid mini, To “mini” με την περισσότερη RAM και τη μεγαλύτερη κάμερα

Με οθόνη 4.3 ίντσες HD τεχνολογίας LCD και μνήμη RAM 2GB το Motorola Droid mini προορίζεται για την αγορά της Αμερικής. Είναι το “mini” με την περισσότερη μνήμη RAM και τη μεγαλύτερη κάμερα 10 Megapixel σε σχέση με τους ανταγωνιστές του HTC One mini και Samsung Galaxy S4 mini. Το πίσω καπάκι είναι από το […]

Smartphones Android Google Google Nexus One

Google Nexus One vs Motorola DROID, Τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Google Nexus One και Motorola DROID τα δυο πιο πολυσυζητημένα κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Και ενώ πριν λίγους μήνες η λέξη Hero έβγαινε πιο συχνά από το στόμα μας από τη λέξη καλημέρα, σήμερα τα έχουμε ξεχάσει όλα και συζητάμε για Nexus One και DROID. Το ένα με Anroid 2.1, το άλλο με […]