Motorola Edge 20 Series: Στις 5 Αυγούστου με τούμπανο κάμερα

, Motorola Edge 20 Series: Στις 5 Αυγούστου με τούμπανο κάμερα

Η 5η Αυγούστου είναι η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του νέου Motorola Edge 20 Series, το οποίο θα έχει κάμερα 108 Megapixel. Εκτός από το θέμα της κάμερας, το νέο μοντέλο θα λειτουργεί σε ταχύτητες 5G.

H Motorola ανακοίνωσε την ημερομηνία της παρουσίασης του νέου της μοντέλου, του Edge 20 Series, το οποίο προφανώς θα έχει περισσότερα μοντέλα. Στις 5 Αυγούστου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας οικογένειας συσκευών. Ένα από τα στοιχεία που έχει αποκαλύψει ήδη η Motorola για το Edge 20 Series με τη μορφή του teaser είναι ότι η κύρια πίσω κάμερα στο πιο καλά εξοπλισμένο μοντέλο θα είναι στα 108 Megapixel, επομένως περιμένουμε καλές φωτογραφικές επιδόσεις.

Ένα άλλο στοιχείο που μας δίνει η Motorola είναι ότι το νέο μοντέλο θα είναι το πιο λεπτό 5G smartphone που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η εταιρεία, χωρίς, όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό. Οι φήμες θέλουν την Motorola να παρουσιάζει στην οικογένεια αυτή το Motorola Edge 20 και Edge 20 Pro με οθόνη διαγωνίου 6.67 ιντσών μπαταρίες χωρητικότητας 4000 και 4500 mAh αντίστοιχα, καθώς και επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon 778G και 870.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

edge..??
Αυτό το edge που το σταμάτησαν ακόμα και αυτοί που το ξεκίνησαν..
Σαν χθες θυμάμαι κατι τζιμανια εδώ μέσα που μας έλεγαν για την απερίγραπτη τελειότητα της κυρτής οθόνης!
Κρίμα που εταιριες όπως η μοτορολα, που πάντα την είχαμε σε εκτίμηση να το συνεχίζει..
Εμεις είμασταν οι ασχετοι.. αυτοι που λέγαμε για ανύπαρκτη χρησιμότητα-χρηστικότητα..
Αμα βγει καμία είδηση για κακές πωλησεις τις Sony μόνο χαίρονται.. θυμούνται να βγουν από τις σπηλιές τους και να.. προφητεύουν

Bill

Χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.