Motorola Edge 30 Pro: Με οθόνη pOLED και αισθητήρα 200 MP

motorola edge 30 pro, Motorola Edge 30 Pro: Με οθόνη pOLED και αισθητήρα 200 MP

Tο Motorola Edge 30 Pro πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 8 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να είναι το όπλο της εταιρείας απέναντι στη Samsung στην αγορά Android. Θα είναι το πρώτο smartphone που θα διαθέτει αισθητήρα 200MP και άλλα high-end χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός φορτιστή 125W.

Ο tipster Evan Blass δημοσίευσε ένα tweet με ένα promo βίντεο της συσκευής. Ο αισθητήρας κάμερας 200MP είναι το πρώτο χαρακτηριστικό στο οποίο επικεντρώνεται. Μια σίγουρα μεγάλη κάμερα, για την οποία η Motorola διαβεβαιώνει ότι είναι “Καταπληκτική σε κάθε φως”. Μάλιστα, δείχνει στα γρήγορα μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με αυτή.

Από το βίντεο μαθαίνουμε πως το Moto Edge 30 Pro θα τροφοδοτείται από το chipset 4nm Snapdragon 8+ Gen 1, το οποίο αποκαλεί τον «γρηγορότερο και ισχυρότερο επεξεργαστή Snapdragon». Με τον turbocharger 125W, αρκεί μια φόρτιση επτά λεπτών για να λειτουργεί όλη τη μέρα.

Η κυρτή οθόνη 6,67″ είναι pOLED. δηλαδή πλαστική. Η ανάλυση 1080 x 2400 δεν είναι η 1440p που βλέπουμε σε ορισμένες ναυαρχίδες Android όπως το Pixel 6 Pro και το Galaxy S22 Ultra. Πολλοί θα πουν ότι δεν μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ 1080p και 1440p, ωστόσο για άλλους είναι λόγος να ρίξουν χ στη συσκευή. Η οθόνη θα έχει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και φωτεινότητα 1250 nits.

Η συσκευή θα έχει, όπως φαίνεται στο βίντεο, Dolby Atmos που προσφέρει χωρικό «3D» ήχο που επιτρέπει στους χρήστες να ακούν τους ήχους σαν να προέρχονται από μπροστά τους, αριστερά ή δεξιά ή πίσω τους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.