Motorola Edge 40 Pro: Εμφανίζεται στο Google Play Console με SD 8 Gen 2

motorola edge 40 pro, Motorola Edge 40 Pro: Εμφανίζεται στο Google Play Console με SD 8 Gen 2

Το Motorola Edge 40 Pro εντοπίστηκε στo Google Play Console αποκαλύπτοντας ότι θα είναι ένα flagship smartphone με chipset Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM και οθόνη 1080p.

Αυτές οι πληροφορίες υποδηλώνουν ότι η Motorola θα φέρει το Edge 40 Pro ως παγκόσμια έκδοση του ήδη επίσημου Moto X40 στην Κίνα.

Η στοκ ταπετσαρία της συσκευής μοιάζει με τις επίσημες εικόνες από τον ιστότοπο της Motorola και μπορούμε να δούμε τις κυρτές πλευρές 2,5D και την κεντρική τρύπα διάτρησης που εμφανίζονται και στο X40.

Η καταχώριση του Google Play Console επιβεβαιώνει ότι το Edge 40 Pro θα υποστηρίζει τις Υπηρεσίες Google. Αυτός είναι ο λόγος εξάλλου που εμφανίζεται εκεί. Θα τρέχει επίσης το Android 13.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

Motorola Edge 50 Neo: Αποκαλύφθηκαν render και προδιαγραφές

Το Motorola Edge 40 Neo, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόκειται να αποκτήσει διάδοχο, σύμφωνα με leak.

Smartphones Edge Motorola

Motorola Edge 50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη τον Ιούλιο και αυτή είναι η τιμή του

Η Motorola έχει ήδη παρουσιάσει το Edge 50 Ultra τον περασμένο μήνα, το οποίο ακολούθησαν άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα Fusion και Pro.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα Razr 50 και Razr 50 Ultra καθώς οι δύο συσκευές μαζεύουν πιστοποιήσεις.

Smartphones Moto Motorola

Moto G85: Φήμες θέλουν να έρχεται με διπλή κάμερα 50 MP

Η Motorola εργάζεται σε ένα midrange Moto G85 που θα κοστίζει 300 € στην Ευρώπη και εμφανίστηκε στο Geekbench με ένα chipset Snapdragon 4 Gen 3.