Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

, Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Το The Art in your hands project προσκάλεσε φωτογράφους από 8 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης να φανταστούν και να απαθανατίσουν την ομορφιά των πρωτευουσών τους, μέσα από τον φακό της κάμερας με τεχνητή νοημοσύνη που προσφέρουν τα edge 50 Pro και edge 50 Ultra. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική προοπτική για την τέχνη, το στυλ και το design του αστικού τοπίου σε 8 χώρες: Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κροατία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία και Σερβία.

Ανακαλύψτε την κρυμμένη ομορφιά 8 ευρωπαϊκών πόλεων μέσα από τους φακούς της σειράς Motorola Edge 50

Εμπνευσμένοι από την προηγμένη σχεδίαση και τα υπέροχα φινιρίσματα που συμπληρώνουν τέλεια τον δικό τους δημιουργικό κόσμο, 8 φωτογράφοι από 8 διαφορετικές χώρες παίρνουν μέρος στο Art in Hands Project της Motorola – το πρώτο στο είδος του έργο – που στοχεύει να αποτυπώσει τον πλούτο της τέχνης, του στυλ και του design μέσα από τους φακούς της σειράς smartphone Motorola Edge 50, τα όποια προσφέρουν προηγμένη κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη. Οι δουλειά τους είναι τώρα διαθέσιμη στο hellomotoart.com, μια πλατφόρμα που προσκαλεί το κοινό να ξεκινήσει ένα οπτικό ταξίδι στο όποιο ζωντανεύει το μοναδικό στυλ κάθε φωτογράφου και όπου τα κορυφαία χαρακτηριστικά της σειράς edge 50 συναντούν το ειλικρινές πάθος για αφήγηση, μέσα από τον φακό της κάμερας.

“Ως εταιρεία βαθιά αφοσιωμένη στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρακολουθούμε τη δύναμη της σειράς motorola edge 50 να μεταμορφώνεται στα χέρια αυτών των ταλαντούχων φωτογράφων. Μέσα από τον φακό τους, όχι μόνο απαθανάτισαν την ομορφιά των πόλεων στις όποιες ζουν, αλλά απέδειξαν παράλληλα τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν οι συσκευές μας για έκφραση και αφήγηση. Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε το όραμά τους και μοιραζόμαστε το εμπνευσμένο έργο τους με τον κόσμο.” – δήλωσε ο Λυκούργος Σαμαρτζής, Sales Manager Motorola GR&CY.

, Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

Ο Γιώργος Βένιος φωτογραφίζει το κέντρο της Αθήνας. Η μοναδική ματιά ενός φωτογράφου που ακολουθώντας πιστά το έμφυτο πάθος του για περιπέτεια έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τη φωτογραφική μηχανή του, απαθανατίζοντας την ομορφιά του φυσικού κόσμου όπου κι αν πάει. Με κάθε κλικ προσπαθεί να αποτυπώσει όλα όσα διαμορφώνουν την ιδιαιτερότητα των τόπων που επισκέπτεται και να μοιραστεί το πάθος του και τον ενθουσιασμό του για ανακάλυψη με τον υπόλοιπο κόσμο. Από τους πολυσύχναστους δρόμους των μητροπόλεων μέχρι τη γαλήνια ηρεμία των απομακρυσμένων φυσικών τοπίων, οι εικόνες του θέλουν να προκαλούν μια αίσθηση θαυμασμού και δέους. Συμμετέχει στο project Art in your Hands της για να δείξει μέσα από τον φακό του moto edge pro τη δική του Αθήνα και τις γωνιές που αγαπά περισσότερο από την πόλη του. «Η περιπλάνηση μου στο Μοναστηράκι και το κέντρο της Αθήνας ήταν μία μαγική βόλτα που με έφερε ξανά κοντά στον πραγματικό παλμό της πόλης. Από την ασταμάτητη βοή της πλατείας στο Μοναστηράκι, γεμάτη ανθρώπους, πάγκους μικροπωλητών, χρώματα και μυρωδιά φαγητού, μέχρι την Ομόνοια την ώρα που τα χρώματα της δύσης τα κάνουν όλα μαγικά»

Και δεν είναι μόνο αυτό! Οι χρήστες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό, ψηφίζοντας για το αγαπημένο τους άλμπουμ φωτογραφιών. Έτσι, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι για 2 άτομα για να εξερευνήσουν μια αγαπημένη πόλη της Ευρώπης, και παράλληλα συσκευές edge 50 Pro και edge 50 Ultra ή τα νέα Moto buds. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο website του project.

Η σειρά edge 50 φέρνει την ΤΕΧΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Ανακαλύψτε τις απαράμιλλες δυνατότητες της νέας σειράς edge 50 και δείτε πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε τις καθημερινές στιγμές σας σε εξαιρετικά έργα τέχνης.

Με την πρώτη παγκοσμίως επικυρωμένη κάμερα και οθόνη smartphone PantoneTM, εξαιρετικές δυνατότητες κάμερας που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη και κομψό σχεδιασμό, όλες οι συσκευές της σειράς edge 50 φέρνουν πραγματικά την τέχνη στην καθημερινή ζωή.
Οι συσκευές edge 50 αποτελούν απόδειξη καλαίσθητου στυλ. Στο edge 50 Pro και στο edge 50 Ultra, η αρμονική σχεδίαση και η προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες αναβαθμίζουν την καθημερινή εμπειρία χρήσης, ενώ διατίθενται με premium vegan δέρμα με μεταλλικό σκελετό, αλλά και σε ειδική έκδοση με κομψό, χειροποίητο φινίρισμα κατασκευασμένο στην Ιταλία.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.