Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Motorola Edge 50 Fusion, Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Το Edge 50 Fusion διαθέτει κυρτή pOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+, κύρια κάμερα 50 MP και μπαταρία 5.000 mah με φόρτιση TurboPower 68 W. Οι μονάδες Edge 50 Fusion που πωλούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική διαθέτουν οθόνη ρυθμού ανανέωσης 144 Hz και chipset Snapdragon 7s Gen 2, ενώ το μοντέλο της Λατινικής Αμερικής διαθέτει πάνελ 120 Hz και Snapdragon 6 Gen 1 SoC. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν έως και 12 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Στο πίσω μέρος έχουμε σύστημα διπλής κάμερας με κύρια λήψη 50MP που βασίζεται στον αισθητήρα LYT-700C με διάφραγμα f/1,88, pixel 1,0μm και OIS. Ο βοηθητικός φακός είναι μια υπερευρυγώνια κάμερα 13MP που λειτουργεί και ως φακός macro. Το μπροστινό μέρος φέρνει μια selfie κάμερα 32 MP.

Motorola Edge 50 Fusion, Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Το Edge 50 Fusion τρέχει το Android 14 με το Hello UX της Motorola. Αυτή η τελευταία έκδοση του προσαρμοσμένου Android skin της Moto προσφέρει τεχνητή νοημοσύνη για προσαρμοσμένες προσαρμοσμένες ταπετσαρίες και Motorola Smart Connect για απρόσκοπτη ενσωμάτωση και λειτουργίες συνέχειας με τον υπολογιστή Lenovo.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το moto AI που μπορεί να προσαρμόσει την ταχύτητα κλείστρου στην εφαρμογή της κάμερας, να χειριστεί την παρακολούθηση αυτόματης εστίασης και να βελτιστοποιήσει τα τονισμένα σημεία, τις σκιές και τα χρώματα στις φωτογραφίες σας. Το Edge 50 Fusion έχει επίσης πιστοποίηση IP68 και διαθέτει οθόνη και κάμερα επικυρωμένη από Pantone.

Το Motorola Edge 50 Fusion διατίθεται σε χρώματα Forest Blue, Hot Pink και Marshmallow Blue. Η τιμή στην Ευρώπη ξεκινά από 349 €.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.