Motorola Edge+: Επίσημα με οθόνη OLED 6.7″ 90Hz, Snadragon 865 και 108MP κάμερα

Το Motorola Edge+ 5G ανακοινώθηκε επίσημα για την αγορά της Αμερικής και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Verizon. Το νέο Edge+ ενσωματώνει οθόνη με διαγώνιο 6.7″ (2340×1080 pixel) τεχνολογίας OLED με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και άκρες curved που αγκαλιάζουν το σώμα της συσκευής.

Ενσωματώνει το επεξεργαστή Snapdragon 865 και μνήμη RAM 12GB (DDR5), η ενσωματωμένη μνήμη είναι 256GB, είναι 5G και συμβατό με το νέο πρότυπο Wi-Fi 6. Διαθέτει τριπλή κάμερα με βασικό αισθητήρα 108 Megapixel, ultra-wide 16 Megapixel και telephoto 8 Megapixel και selfie camera 25 Megapixel.

, Motorola Edge+: Επίσημα με οθόνη OLED 6.7″ 90Hz, Snadragon 865 και 108MP κάμερα

Διαθέτει υποδοχή 3.5mm για σύνδεση ακουστικών και άλλων αξεσουάρα και τρέχει Android 10 με το My UX της Motorola. Έχει μπαταρία με χωρητικότητα 5000 mAh και υποστηρίζει 18W ενσύρματη φόρτιση και 15W ασύρματη φόρτιση. Ο ανγώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται μέσα στην οθόνη.

Το Motorola Edge+ 5G αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαίου με τιμή 999 δολάρια Αμερικής.

, Motorola Edge+: Επίσημα με οθόνη OLED 6.7″ 90Hz, Snadragon 865 και 108MP κάμερα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Στα 1200 θα ερθει ελλαδα. Καλα κρασια

Ηλίας

Χαχα μα πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε…

George

Γεια σου χρονια πολλα θα γινει βιντεο παρουσιασης στα ελληνικα και αν ερθει ελλαδα ευχαριστω ……

SUPS 👨‍⚖️

Πολυ κακη συγκυρια για νεα κινητα αυτη την εποχη .Κριμα η Motorola εχει ιστορια στις ΗΠΑ μια τυχον αναβιωση της θα ηταν καλο για την αγορα γενικα.

Ιωάννης jb

Κακή συγκυρία? Λόγω coronavirus?

Versavel

Φάτε μάτια ψάρια ακόμα και αν ερχόταν στην Ελλάδα…. Φτάσαμε σε εποχές που θα βλέπουμε κινητάρες αλλά δυστυχώς θα είναι για τους έχοντες λεφτά. Το 1000+ πλέον έχει καθιερωθεί για οτιδήποτε αξιόλογο και η συντριπτική πλειοψηφία θα αγοράζει mid-range συσκευές ή θα αγοράζει ναυαρχίδες 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία τους όταν θα έχουν πέσει οι τιμές τους.

Γιαννης

Οντως. Αλλα χρειαζομαστε σιγουρα τα 12GB RAM των ναυαρχιδων; Τα mid-range πλεον ειναι πολυ ισχυρα και κανουν κι αυτα τα παντα πολυ ανετα.

Versavel

Σίγουρα και τα 6GB κάνουν άψογα την δουλειά τους. Εγώ μέχρι τώρα προτιμούσα ναυαρχίδες μόνο για τις φωτογραφικές τους ικανότητες και για την συμβατότητα τους με gcam.
Γι’αυτό και θεωρώ την καλύτερη αγορά για τις προσωπικές μου ανάγκες το Xiaomi Mi Note 10 το οποίο προσφέρει τα πάντα και θα είναι σε λίγο καιρό σε πολύ βολική τιμή. Αν είχε Snapdragon 855 θα κόστιζε 800+ ευρώ συν το γεγονός ότι θα κατέστρεφε τις πωλήσεις του Mi10.
Γενικά τα Xiaomi είναι τα πιο VFM κινητά. Βρίσκεις φθηνά μοντέλα, είναι γρήγορα, έχουν καλές κάμερες και οθόνες, και είναι συμβατά με αμέτρητες εκδόσεις gcam.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.