Motorola Edge Plus: Μία πιο προσιτή εκδοχή του Galaxy S22 Ultra

Motorola Edge Plus, Motorola Edge Plus: Μία πιο προσιτή εκδοχή του Galaxy S22 Ultra

Motorola Edge Plus, Motorola Edge Plus: Μία πιο προσιτή εκδοχή του Galaxy S22 Ultra

To Motorola Edge Plus έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας ναυαρχίδας, αλλά διατίθεται σε πιο προσιτή τιμή από ένα Galaxy S22 Ultra. Η νέα πρόταση της Motorola έχει ενεργή υποστήριξη για το Smart Stylus που πωλείται ξεχωριστά.

Το Motorola Edge Plus έρχεται εξοπλισμένο με μία οθόνη 6.7 ιντσών, με ανάλυση 2400×1800 pixels, τεχνολογίας OLED, με συχνότητα λειτουργίας τα 144 Hz. Στη θέση του επεξεργαστή υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί είτε με 8, είτε με 12 GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος στην πρώτη περίπτωση είναι στα 128 GB, ενώ στην δεύτερη αυξάνεται στα 512 GB.

Motorola Edge Plus, Motorola Edge Plus: Μία πιο προσιτή εκδοχή του Galaxy S22 Ultra

Η selfie κάμερα εμπρός είναι στα 60 Megapixel, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μία κύρια κάμερα στα 50 Megapixel, με μία ultra wide στα 50 Megapixel και αναλαμβάνει, επίσης, τις ανάγκες της φωτογράφισης macro. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία ακόμα κάμερα στα 2 Megapixel. To Smart Stylus της Motorola πωλείται μαζί με μία ειδική θήκη για το Edge Plus, το οποίο στην πιο απλή του έκδοση, χωρίς τα αξεσουάρ τιμολογείται στις ΗΠΑ στα 900 δολάρια, άρα είναι πολύ πιο φθηνό από ένα Samsung Galaxy S22 Ultra.

To Motorola Edge Plus υποστηρίζει δύο χρόνια ανανεώσεις λειτουργικού συστήματος, καθώς και την πλατφόρμα Ready For, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση του τηλεφώνου με μία οθόνη ή μία τηλεόραση, έτσι ώστε το smartphone να μπορεί να λειτουργήσει ως ένας μικρός υπολογιστής, όπως συμβαίνει με το Samsung Dex, ενώ υπάρχει και η πλατφόρμα Thinkshield για την προστασία των δεδομένων του χρήστη.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Ωραίο φαίνεται στα χαρτιά αλλά εδώ Δυστυχώς νομίζω ότι θα βγει ακριβό και δεν θα πουλήσει αν κάνει κάτω από 9 κατοστάρικα θα είναι σούπερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.